SPORT — 8 februarie 2014 at 16:16

Nava amiral a sportului calarasean

by

CSM Calarasi isi continua marsul triumfal catre Liga Nationala de handbal masculin. Cu Alexandru Dedu in tribuna si cu Daniel Dragulin in vizita la vestiare, elevii lui Sabin Dacau s-au impus cu 38-29 in fata celor de la Stiinta II Bacau. Meciul se anunta unul dificil pentru calaraseni din moment ce adversarul de astazi a reusit sa castige lejer in partida tur, desfasurata in toamna la Bacau. Debutul a fost unul anevoios, dar formatia gazda a risipit emotiile in momentul in care un ordin scurt venit de pe banca tehnica o ordonat cresterea turatiei la maxim. De atunci, pe teren s-a aflat o singura echipa si aceea nu putea fi decat CSM Calarasi.
Echipa de handbal masculin antrenata de catre Sabin Dacau este in acest moment nava amiral a sportului calarasean. Confirma acest lucru si cei 1.300 de spectatori care au asistat la victoria obtinuta impotriva moldovenilor. Handbalistii calaraseni merita sa duca acest oras pe prima scena. Pentru asta trebuie sa castige toate meciurile pe care le mai au de disputat pana la finalul sezonului. Misiunea nu este deloc dificil daca ne gandim ca in vestiar exista nume sonore precum Borodi, Andrei, Gavriloaia, Tucanu, Rosca, Mitrea, Paraianu, Saulescu, Sania sau Popovici.
 

No Comments

  1. D-lor ziaristi MAI SUNT SI ALTI SPORTIVI CARE SUNT IN ECHIPA,
    CARE AU PERFORMANTE!!!!!!! DE CE NU SUNT NOMINALIZATI???? NU FAC PARTE DIN ECHIPA? HANDBALUL ESTE JOC DE ECHIPA SAU SUNT INTERESE ???? BAFTA CSM

  2. Bine ca s-a schimbat crainicul…era chiar penibil flacaul ala!!!!!

  3. s-a invoit nu scapam noi asa de usor de ala care ii inchina ode directorului

  4. singurul motiv pentru care il felicit pe domnul chirila este ca a adus un crainic adevarat, cu toate ca am asistat la scandalul facut de brandusa cand a observat ca a fost dat la o parte ! Na .. nu isi mai ia si el niste bani..

  5. branduse este tare prost….bine ca am scapat de el…..