Special — 7 februarie 2014 at 19:13

Marian Dinulescu se joaca cu focul

by

Peste o saptamana vor avea loc alegerile pentru postul de presedinte al AJF Calarasi. Deocamdata apele sunt involburate. Lucian Dumitrache, unul dintre cei cinci candidati, a contestat dosarele prezentate Comitetului Executiv de catre Nicolae Eftene, Marius Lucan si Doru Dinca – Motanu. Asupra presedintelui de la Fortuna Tamadau exista suspiciunea ca ii face jocurile lui Bratu Cataros. Pana cand vor exista probe pentru a sustine o astfel de acuza, trebuie sa remarcam ca Dumitrache il protejeaza pe actualul sef de la Casa Alba.
Saptamana aceasta nu s-a vorbit despre altceva decat despre contestatia pe care Lucian Dumitrache a depus-o atat la AJF Calarasi, cat si la FRF. Lucru care i-a convenit de minune lui Bratu Cataros. Spatiul public a fost invadat cu opinii despre ce contin dosarele lui Eftene, Lucan sau Dinca, ori cu amenintari din partea lui Dumitrache, motiv pentru care n-a mai fost timp si spatiu pentru a vedea ce nenorociri s-au comis in fotbalul calarasean in ultimii opt ani, de cand Cataros este seful AJF.
De curand, Bratu Cataros a reusit sa obtina sprijinul lui Marian Dinulescu, vicepresedinte PNL si seful Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Calarasi. Dinulescu este un traseist politic, ocupand functia de presedinte al organizatiei judetene a PDL timp de cativa ani, pana cand a fost schimbat cu Stelian Fuia. Actualul liberal nu este strain de fenomenul fotbalistic calarasean. A fost implicat destul de activ in activitatea Dunarii Eleven in perioada in care Nicolae Dragu, alt gropar al fotbalului calarasean, era primar.
Dinulescu a adus antrenori de la Bucuresti la comanda Federatiei Romane de Fotbal si a reusit „performanta” de a nu promova cu Dunarea intr-un moment in care la Calarasi chiar erau bani. Antrenorul Gabi Stan avea un contract anual de 40.000 de euro, iar mai mult de jumatate dintre jucatori avea venituri de peste 10.000 de euro pe sezon. Dinulescu este la fel de competent in fotbal cum este si Bratu Cataros, dar in acest moment doreste sa se foloseasca de alegerile pentru postul de presedinte al AJF Calarasi pentru a-si testa influenta in randul primarilor din judet.
Organizatia judeteana a PNL Calarasi este una dintre cele mai puternice din zona. Presedintele Raducu Filipescu a fost delegat de la centru anul trecut ca sa coordoneze si activitatea liberalilor din Giurgiu, iar acum a primit sarcina sa se ocupe de campania electorala din judetul Ialomita cu ocazia alegerilor europarlamentare care vor avea loc in luna mai a acestui an. PNL Calarasi nu a avut niciodata probleme interne, motiv pentru care Dinulescu nu isi permite sa faca prea multe valuri prin sustinere lui Cataros din moment ce un om mult mai important in partid, senatorul Liviu Tomoiaga, le-a cerut tuturor liberarilor din judet sa il ajute pe Doru Dinca – Motanu sa castige alegerile programate sambata, 15 februarie.

Comments are closed.