Special — 5 februarie 2014 at 09:27

Dinca: "Voi castiga din primul tur"

by

La fel ca Bratu Cataros, Doru Dinca – Motanu sustine ca nu il va schimba pe Daniel Stefan – Gascanu, presedintele Colegiului Judetean de Arbitri Calarasi, din functie in cazul in care va castiga alegerile pentru sefia fotbalului calarasean, programate la 15 februarie. Fostul atacant al Dunarii Calarasi din perioada anilor 90 nu pare incantat de ideea unei singure serii, cu 12 echipe, in Liga Tractoristilor.

De ce va doriti sa ocupati postul de presedinte al AJF Calarasi?
Doru DincaPentru ca pot aduce o alta mentalitate si un alt concept managerial. Pentru ca multi oameni din lumea fotbalului si nu numai au incredere in capacitatile mele.
Care este cea mai mare greseala pe care a facut-o Cataros de cand este presedinte al AJF Calarasi?
A petrecut prea mult timp in birou, fiind rupt de realitatile si de problemele inerente campionatului judetean de fotbal.
Daca veti castiga alegerile, aveti de gand sa schimbi seful arbitrilor?
Nu. Este nevoie de experienta lui in cadrul CJA. Nu  a fost lasat sa-si faca strict meseria pana acum. Nu a avut sustinere si a fost zidul de care s-au lovit toate nemultumirile, nu numai ale comisiei, ci si ale intregii asociatii.
Care este cea mai importanta realizare a lui Bratu Cataros ca presedinte al AJF Calarasi?
In cei opt ani petrecuti la conducerea AJF Calarasi n-a avut vreo realizare.
Care este adversarul de care va temeti cel mai tare?
Este o competitie, nu am de cine sa ma tem. 
Daca nu veti ajunge in turul al doilea, catre cine veti directiona voturile dvs?
Fiecare delegat ar trebui sa aleaga pentru binele echipei pe care o reprezinta. Nu ma gandesc sa ajung in turul al doilea, pentru ca voi castiga din primul tur.
Cine este cel mai mare dusman pe care il aveti in fotbal?
Eu nu am dusmani in fotbal, am doar contracandidati in aceasta competitie pentru castigarea conducerii AJF-ului.
Ce parere aveti despre un campionat judetean de fotbal cu o serie de 12 echipe in Liga a 4-a si 3 serii in Categoria Onoare?
Una din prioritatile mele este o aceea de a avea 3 serii in Categoria Onoare, impartite geografic.
Care este momentul cel mai frumos pe care l-ati trait in fotbal?
Cele mai frumoase momente erau acelea cand ridicam publicul in picioare, inscriind goluri pentru echipa de fotbal Dunarea Calarasi.
Cum veti sarbatori victoria?
Nu voi sarbatori deoarece timpul ne preseaza. Inceputul sezonului este aproape si sunt foarte multe lucruri de pus la punct. Voi sarbatori atunci cand fotbalul judetean va fi la un nivel ridicat, va beneficia de o organizare foarte buna si atunci cand si copiii vor fi atrasi de competitiile pe care le vom organiza in orice colt al judetului.
Este adevarat ca ati batut deja palma cu Nicolae Eftene pentru o colaborare prin care cel care nu intra in turul al doilea al alegerilor sa directioneze catre celalalt voturile sale, urmand ca in schimbul acestui favor sa primeasca postul de vicepresedinte al AJF Calarasi?
Nu va fi nevoie de turul al doilea, iar daca totusi nu voi castiga alegerile, nu ma intereseaza functia de vicepresedinte.

Comments are closed.