Special — 3 februarie 2014 at 09:44

Toate dosarele au fost validate

by

Cine si-a imaginat ca Bratu Cataros este un tip destept, care nu poate lasa haturile fotbalului calarasean din mana, si-a pierdut credibilitatea. Incercarile viitorului fost presedinte al AJF Calarasi de a-si face culoar spre un nou mandat s-au dovedit inutile in acest week-end, cand seful de la Casa Alba a umblat in stanga si in dreapta cu dosarele contracandidatilor sai la subrat pentru a obtine de la diversi „specialisti” sfaturi cu privire la metodele prin care Dinca, Dumitrache, Eftene si Lucan ar putea fi descalificati.
Comitetul Executiv al AJF Calarasi, reunit in aceasta dimineata, cu incepere de la ora 11:00, a hotarat ca toate cele cinci dosare de candidatura, inclusiv cel al lui Cataros, sunt complete, astfel ca putem spune ca acum suntem pe ultima suta de metri a campaniei electorale pentru alegerile programate la 15 februarie.
Lucian Dumitrache, unul dintre cei care aspira la postul de presedinte al AJF Calarasi, a contestat dosarele lui Doru Dinca – Motanu, Nicolae Eftene si Marius Lucan. Presedintele Fortunei Tamadau sustine ca cei trei nu indeplinesc conditiile necesare pentru a intra in lupta pentru sefia fotbalului calarasean. Dumitrache este de parere ca Dinca, Eftene si Lucan nu au fost conducatorii vreunui club sau asociatie sportiva timp de patru ani.
Contestatia lui Dumitrache nici macar nu va fi analizata de catre forurile aflate sub umbrela AJF Calarasi. Ion Radu, membru in Comitetul Executiv, este de parere ca statutul forului fotbalistic judetean prezinta multe lacune, iar acestea trebuie indreptate la Adunarea Generala care va avea loc in vara anului viitor. „In acest moment, poate candida la sefia AJF Calarasi si un presedinte de la box sau de la sah. In statut nu scrie ca cel care doreste sa candideze trebuie sa fi fost presedintele unui club sau asociate sportiva cu sectie de fotbal. In plus, in statut spune ca trebuie o declaratie pe propria raspundere de la notariat. Eu voi cere imbunatatirea statutului, astfel incat cel care doreste sa candideze sa aduca acte prin care sa ateste ca a fost presedinte executiv timp de o perioada de patru ani”, a precizat Ion Radu, unul dintre oamenii din fotbalul calarasean care cunoaste foarte regulamentele.
 

No Comments

  1. niste jucatori de la sarulesti si de la ileana a fost sunati de luci de la tamadau mare ca sa mearga la echipa lor care va ajunge in divizia d dupa ce castiga cataros alegerile ca asta e sageata lui cataros la fel ca lucan ca astia doi o sa fie vicepresedinte amandoi