SPORT — 2 februarie 2014 at 13:03

Modelu, in cantonament la Caciulata

by

Liderul la zi al Ligii Tractoristilor, Inainte Modelu, se afla incepand de astazi intr-un stagiu de pregatire centralizata pe Valea Oltului. Presedintele Victor Neagu si antrenorul Jose Valeriu Petrescu au deplasat un lot de 18 jucatori la Hotel Traian din statiunea Caciulata, aflata in judetul Valcea. Fata de turul campionatului, in lotul modelenilor au aparut patru jucatori noi. Acestia sunt portarul Marius Geanta, venit de la Abatorul Slobozia, fundasul Valentin Toma, care a evoluat in toamna pentru Rapid Fetesti, mijlocasul Marius Gheorghe, de la Borcea, atacantul Catalin Marcu, de la Victoria Dragos Voda, si varful Cristi Dumitrescu, de la CS Afumati.
Lotul deplasat de antrenorul Jose Valeriu Petrescu la Caciulata este urmatorul: Alexandru Chirita, Marius Geanta (portari) – Sorin Dragnea, Ionel Nicolae, Claudiu Tutuianu, Gheorghe Ionita, Valentin Toma, Serban Rosu (fundasi) – Levente Mitrea, Danut Bajenaru, Ciprian Hartescu, Mihai Gheorghita, Marius Gheorghe, Daniel Florea, Eugen Neagu (mijlocasi) – Catalin Marcu, Petre Ungureanu, Cristi Dumitrescu (atacanti).
Pentru data de 8 februarie modelenii au in program o partida de verificare cu Urban Titu, formatie ce activeaza in Liga a 3-a. Revenirea acasa este programata pentru data de 9 februarie. „Vom avea cate doua antrenamente in fiecare zi. Pe 5 februarie vom juca un meci amical cu o echipa din judetul Valcea. Vom afla maine despre cine este vorba”, a declarat Petrescu.
Hotel Traian in care vor fi cazati jucatorii liderului este o cunostinta mai veche a fotbalului calarasean. In acelasi stabiliment au mai fost cazate de-a lungul timpului formatii precum Dunarea Calarasi, Navol Oltenita, ISCIP Ulmeni, Ceres Ciocanesti sau Sportul Chirnogi. Pretul unei nopti de cazare este de 65 de lei de persoana. Hotelul beneficiaza de piscina si sauna. In perioada urmatoare, Victoria Lehliu Gara, Victoria Chirnogi, CSM Oltenita si Venus Independenta vor pleca si ele sa-si incarce bateriile in stagii de pregatire centralizata.

No Comments

  1. Fotbalul calarasean pare ca incepe sa creasca din mai multe puncte de vedere,daca s-ar face si un sistem play-off ,play-out cu 12 echipe am putea spune ca avem un campionat foarte frumos,spectaculos..