Special — 1 februarie 2014 at 11:47

Si Ivanciu il sustine pe Motanu

by

Peste doua saptamani, AJF Calarasi va avea un nou presedinte. Actualul locatar de la Casa Alba nu mai are nici o sansa dupa ce vreme de opt ani si-a batut joc de fotbalul calarasean. Motivele pentru care Bratu Cataros nu va mai fi ales sunt multiple. A condus fotbalul calarasean prin intermediul arbitrilor, nu a desfasurat nici un program de dezvoltare, a ignorat sectorul de copii si juniori, i-a dat puteri nelimitate Nitei Miron, pe care, din femeie de serviciu, a facut-o secretar al AJF Calarasi, nu a convocat vreme de patru ani Comisia de Cenzori, a calcat in picioare orice adversar, a incalcat in mod flagrant statutul si regulamentele, nu si-a apropiat oameni valorosi din judet, preferand sa tina aproape doar pe cei care nu i-ar putea locul.
Pentru alegerile care vor avea loc la 15 februarie si-au depus candidatura cinci persoane. Este vorba despre Bratu Cataros, Doru Dinca, Nicolae Eftene, Marius Lucan si Lucian Dumitrache. I-am prezentat in ordine alfabetica, tocmai pentru nu exista interpretari. Dosarele celor cinci vor fi supuse avizarii luni, atunci cand este programata sedinta Comitetului Executiv.
Bratu Cataros si-a pierdut orice urma de speranta in aceste zile. Viorel Ivanciu, presedintele Consiliului Director al Dunarii Calarasi si consilier local in cadrul Consiliului Local din partea PNL pe probleme de sport, si-a afirmat public sprijinul fata de Doru Dinca – Motanu. Ivanciu este un personaj foarte influent in judetul Calarasi, avand relatii foarte apropiate cu Raducu Filipescu, presedintele Consiliului Judetean, Daniel Dragulin, primarul Calarasi, dar si cu o serie de primari cu greutate din teritoriu.

Comments are closed.