Special — 31 ianuarie 2014 at 19:53

Dumitrache si Lucan, ce surprize!

by

Oameni buni, viitorul fost presedinte al AJF Calarasi a pierdut orice contact cu lumea reala. Tipul este zen. Astazi, in ziua in care vicepremierul Liviu Dragnea lauda modul in care primarii din Dor Marunt si Dragos Voda au gestionat situatia in perioada in care judetul Calarasi s-a aflat sub stare de alerta din cauza atentionarii cod rosu pentru viscol instituita de catre Administratia Nationala de Meteorologie, Bratu Cataros a luat decizia de a amana sedinta Comitetului Executiv de maine din cauza faptului ca drumurile din judetul Calarasi sunt impracticabile.
Saracul de el, nici macar nu mai stie care este realitatea. Dragnea spune ca drumurile s-au deszapezit in judetul Calarasi, Cataros sustine opusul. E clar ca tipul face impotriva vantului. Ziua de astazi a fost insa una foarte agitata la AJF Calarasi. Bratu Cataros si Nita Miron au recunoscut ca nu a mai fost niciodata atata agitatie la Casa Alba. |Se vezi ce vajaiala urmeaza de acum inainte. Pe langa Doru Dinca – Motanu, si-au mai depus dosarele de candidatura pentru postul de presedinte al AJF Calarasi inca doua persoane. Este vorba despre Lucian Dumitrache si Marius Lucan. Luni, 3 februarie, cu incepere de la ora 12:00, va avea loc sedinta Comitetului Executiv in care se vor analiza cele cinci dosare ale candidatilor.
Alegerile sunt programate la 15 februarie, iar viitorul fost presedinte este disperat in acest moment. Prin sediul AJF Calarasi, unul absolut insalubru, gasesti la tot pasul hartii pe care sunt trecute conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cei care aspira la postul lui Cataros. Functionarii forului fotbalistic judetean nu misca nimic in front fara acordul presedintelui. Nu pun stampile, nu dau numere de inregistrare, nu au voie sa faca nimic.
Lucian Dumitrache este presedintele Fortunei Tamadau, echipa care activeaza in Seria B a Categoriei Remorca. Tip cerebral, acesta locuieste in Bucuresti si nu pare genul de om care sa actioneze in afara regulamentelor. Ca drept dovada in acest sens sta faptul ca Fortuna este unul dintre putinele cluburi cu identitate sportiva din judetul Calarasi. Formatia pe care o conduce a avut de suferit din cauza modului in care Cataros a condus fotbalul judetean, iar Dumitrache doreste sa indrepte lucrurile.
Marius Lucan este unul dintre cei mai buni fotbalisti care au existat in fotbalul calarasean in ultimii 20 de ani. Este nascut in Lehliu Gara, a facut junioratul la Dinamo, a trecut si pe la Dunarea Calarasi, dar cele mai frumoase momente le-a trait la Delta Tulcea, formatie cu care a promovat in Liga I, si la Farul Constanta. In acest moment este antrenor la Atletic Calarasi si jucator la Venus Independenta, formatie pentru care a evoluat insa destul de rar din cauza unor probleme de sanatate. Ideea unei candidaturi i-a fost data de catre Doru Simion, acest Florin Piersic al fotbalului calarasean.
Dupa ce Comitetul Executiv al AJF Calarasi va valida dosarele de candidatura, www.sportcalarasean.ro va face tot posibilul pentru a prezenta programul fiecarui candidat. Pentru a nu nedreptati pe nimeni, nici macar pe Bratu Cataros, candidatii vor fi prezentati in ordine alfabetica.
 
 

No Comments

  1. chiar ne batem joc de AJF ? lucan a vandut jumatate din meciurile jucate la calarasi si un caracter infect. cel mai potrivit este DORINEL DINCA un baiat serios care vrea sa faca ceva pt fotbalul calarasean.

  2. asta cu vandutul meciurilor de catre lucan o sustine doar petrescu la sedintele tehnice de la modelu!

  3. Lucian Dumitrache este omul potrivit, in primul rand de ce se feresc cei din Comitetul executive al AJF Calarasi sa verifice dosarele candidatilor contestati. Omul a prezentat un program in comparatie cu ceilalti contracandidati, cand vreti sa scapam de asa zisii binevoitori ai fotbalului calarasean. Eu personal cred ca este o amenintare serioasa asupra celor care pastoresc AJF-ul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *