Special — 26 ianuarie 2014 at 13:40

Cristi Ivanciu a ajuns la Bucuresti

by

Cine cauta sa ajunga musai de la Calarasi la Bucuresti sau invers o poate face cu putin efort. Cristi Ivanciu, directorul sportiv al Dunarii Calarasi, a ajuns in aceasta seara in Capitala, urmand ca maine sa plece impreuna cu echipa nationala de futsal la Campionatul European care va avea loc in Belgia.
„M-am dus cu masina de la Calarasi la Fetesti, iar de acolo am luat trenul. Era singura posibilitate de a ajunge in Bucuresti. Am facut doua ore de la Fetesti pana in Capitala. Trenul a fost foarte aglomerat si am stat in picioare”, a declarat Ivanciu Jr. Handbalistii de la CSM Calarasi vor ramane si in aceasta seara la Bucuresti, ei nereusind sa ajunga acasa dupa meciul de la Campina, disputat sambata la pranz. „Nu avem nici o problema cu echipa de handbal. Sunt cazati in Capitala, le-am oferit si mancare. Din pacate, aveam programat un cantonament cu sectia de canotaj la Poiana Brasov si baietii nu mai pot pleca”, a spus Dumitru Chirila, directorul CSM Calarasi.

No Comments

  1. tare declaratia domnului director Chirila, daca le-ati oferit si mancare meritati sincere felicitari, ce sacrificiu ati facut!!!! apropos, apa le-ati dat?