Special — 12 ianuarie 2014 at 11:57

Aici sunt banii dumneavoastra!

by

Jurnalul National a publicat, sub semnatura lui Mihai igirosanu, un articol pe care imi permit sa-l cataloghez drept cel mai bun pe care l-am gasit in presa la inceputul lui 2014. Colegul meu de redactie descrie perfect situatia din sportul romanesc. Preiau articolul si vi-l prezint in totalitate pentru ca ceea ce scrie Mihai Igirosanu este perfect valabil si in judetul Calarasi.
Inainte de a va reda materialul publicat joi, 9 ianuarie, in Jurnalul National, imi permit sa va subliniez cateva aspecte care se regasesc si in Liga Tractoristilor, la Dunarea Eleven ori CSM Calarasi. Articolul acesta foarte bun merita sa desfasor o campanie si la nivelul sportului calarasean. In perioada urmatoare voi demonstra ca fotbalul calarasean nu este deloc sarac. In Liga Tractoristilor se irosesc anual miliarde pe o competitie mediocra, organizata de un presedinte, Bratu Tuica-taros, care nu mai are multe zile de trait in fruntea fotbalului calarasean.
1. „Cluburile noastre sportive au în organigramă şi oameni care primesc salarii aproape degeaba. Ei se intitulează manageri sau preşedinti.”
2. „Pe lângă eventuale spălări de bani, scopul este acela de a oferi oamenilor “pâine şi circ” (ambele de prostă calitate), pentru a le muta atenţia de la problemele reale şi grave cu care se confruntă comunităţile.”
3. „Majoritatea oamenilor care conduc destinele cluburilor, fie că se intitulează manageri sau preşedinti, ocupă cam degeaba posturile respective, iar remuneratia lor nu prea îsi găseşte justificarea. Din două motive. Primul este acela că cluburile respective nu au nevoie de rolul managerului, adică acela de a găsi sponsori sau de a atrage fonduri prin diferite metode de marketing. Al doilea este acela că banii de la stat sunt folositi defectuos.”
4. „Statul dă bani, dar ei sunt investiti în cel mai stupid, infractional şi nesănătos mod posibil.”
Click aici pentru articolul complet!
 

Comments are closed.