SPORT — 11 ianuarie 2014 at 13:46

Jose Petrescu, in locul lui Bogatu

by

Dupa despartirea de Virgil Bogatu, Inainte Modelu si-a gasit rapid un nou antrenor. Alesul este Jose Valeriu Petrescu, 41 de ani, care, in trecut, a mai antrenat la Prefab Modelu si Dunarea Calarasi. Inainte de a ajunge la liderul Ligii Tractoristilor, Jose a lucrat la Athletic Calarasi, club cu activitate exclusiv in sectorul de copii si juniori.
„L-am adus pe Vali Petrescu din mai multe motive. Sotia lui este din Modelu si, prin urmare, si el este considerat tot modelean de-al nostru. In plus, noi cu el am vrut sa incepem proiectul de la Modelu, in vara, dar el atunci era plecat in Italia, ca sa manance macaroane. Acum l-am prins acasa si l-am pus sa manance pastrama cu noi. El va fi antrenorul nostru pentru urmatorii doi ani si jumatate, avand ca obiectiv imediat promovarea in Liga a III-a. Grupul de jucatori de la Modelu a ramas neschimbat„, a declarat Gheorghe Dobre – Barbosu, primarul comunei Modelu.
Acesta a dorit sa dezminta informatiile potrivit carora Virgil Bogatu a plecat de la Modelu din cauza faptului ca oficialii echipei nu i-ar fi achitat salariile pe ultimele doua luni. „Dragu, fostul primar al Calarasiului, a facut foarte multe biserici. Il rog pe Bogatu sa mearga la una dintre bisericile lui Dragu si sa jure pe Biblie daca noi avem vreo datorie fata de el. Sa spuna cati bani i-am dat inainte de Craciun, sa spuna cum si-a luat licenta de la Constanta si cum si-a luat costumul ala de antrenor pe care il are acum. Nu-mi doresc sa intru in polemica cu Bogatu acum pentru ca nu ma intereseaza asa ceva. Scopul meu este sa promoveze Modelu, nu sa ma cert cu Bogatu. Astazi a avut loc reunirea lotului si baietii mi-au spus ca Bogatu i-a contactat si le-a spus ca el a plecat la Oltenita pentru ca noi nu am fost de acord sa le platim cate 50 de lei pentru fiecare antrenament. Asa ceva nu este adevarat. Daca la Modelu ar fi fost probleme, nu am mai fi stat astazi asa de mult impreuna la aceeasi masa cu jucatorii si cu toti oamenii de langa echipa. Ii doresc lui Bogatu sa traiasca la fel de bine la Oltenita cum a trait si la Modelu sau in Bulgaria”, a precizat Dobre.
La Oltenita, Bogatu, adeptul unui regim de pregatire spartan, are deja primele probleme. Antrenamentele au fost suspendate pana vinerea viitoare din cauza faptului ca jucatorii sunt studenti la Bucuresti si nu pot ajunge in cursul saptamanii la Oltenita. De asemenea, vestiarele inca nu au fost renovate, dar exsta promisiunea ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare se vor monta usile de acces, gresie faianta, precum si dusuri cu apa calda.

Comments are closed.