SPORT — 7 ianuarie 2014 at 09:40

Virgil Bogatu, antrenor la Oltenita

by

Piata transferurilor in Liga Tractoristilor este foarte agitata in aceasta perioada. Inainte Modelu, ocupanta primului loc in ierarhia campionatului judetean, a incheiat anul 2013 in forta, obtinand semnatura lui Petre Penita, de la Avantul Dor Marunt. Transferul s-a facut la cererea lui Virgil Bogatu, insa tehnicianul nu va mai lucra la Modelu. Incepand de ieri, Bogatu este antrenorul celor de la CSM Oltenita, grupare cu care a ajuns la o intelegere in cursul zilei de ieri, dupa o intalnire cu presedintele Ionel Pitoi si primarul Petrica Tone.
Bogatu are ca obiectiv in acest sezon evitarea retrogradarii si formarea unei echipei competitive, cu care sa poata ataca promovarea in sezonul urmator. Pentru acest lucru, antrenorul calarasean intentioneaza sa transfere 7-8 jucatori din Bucuresti, dar si cateva nume importante din Liga Tractoristilor, precum Razvan Iordache, Petre Ungureanu, Dorin Lemnaru, Gigi Ionita, Ionut Prefac sau Mirel Pena. Bogatu a ales sa paraseasca clubul din Modelu din cauza unor neintelegeri cu Victor Neagu. In momentul in care antrenorul a cerut ca perioada de pregatire sa debuteze la 14 ianuarie, Neagu, impins de la spate de primarul Gica Dobre – Barbosu, nu a fost de acord cu acest lucru, motivand ca echipa din Modelu nu dispune de resursele financiare necesare unei perioade de pregatire de durata.
Victor Neagu a simtit ca Virgil Bogatu este suparat si a incercat sa ii gaseasca un inlocuitor inca din luna decembrie, atunci cand a tratat cu Valeriu Petrescu, dar a fost refuzat. Nici Marius Paun nu ia in calcul o intoarcere la Modelu, astfel ca urmatorul pe lista este arbitrul Viorel Solomon, cel care isi doreste sa antreneze o echipa de judet in cel mai scurt timp, dupa ce anul trecut s-a „scolit” si a cules informatii de la tehnicienii locali. Modul in care Bogatu a ajuns la Oltenita nu este unul tocmai elegant. Tehnicianul nu i-a informat pe oficialii formatiei din Modelu ca vrea sa plece la Oltenita. In plus, nici oltenitenii nu au fost mai gentili. In mod normal, Pitoi sau Tone trebuiau sa sune la Modelu pentru a anunta ca si-l doresc pe Bogatu. Nu sunau pentru a cere un acord de transfer. Era o chestie de pricepere in ceea ce priveste managementul sportiv.
UPDATE 1: Valeriu Tutuianu, viceprimarul comunei Modelu, membru in cadrul Comitetului Executiv al AJF Calarasi, sustine ca nu stie nimic despre plecarea lui Virgil Bogatu la Oltenita. „Noi l-am sunat aseara ca sa il invitam la o fasole, dar nu a raspuns la telefon. L-am sunat pe un prieten de-al sau si mi-a zis ca Bogatu este plecat la Bucuresti”.
UPDATE 2: Nici Victor Neagu nu stie despre plecarea lui Bogatu la CSM Oltenita. „Nu stiu nimic. Eu am fost la scoala astazi. Noi avem programata o intalnire maine. L-am lasat in pace pe primar pana acum. Am zis ca e mai bine sa treaca Sarbatorile si pe urma sa stam de vorba. Ieri a fost Boboteaza, azi este Sf. Ion, omul umbla pe acolo prin sat, cu preotul dupa el si nu are rost sa ma duc eu la primar ca sa discutam despre fotbal. Bogatu nu a avut contract la Modelu, a lucrat mai mult pe nasturi, ca sa ma exprim elegant. Este o surpriza pentru noi. Aseara m-a sunat primarul din Modelu ieri, ca sa ne cheme la o fasole. Nu ne facem probleme pentru ca a plecat Bogatu la Oltenita. Daca dau un telefon, imediat imi vin 100 de antrenori la poarta”.
 

No Comments

  1. ii mergea bine la modelu dar nu cred ca mai sint bani. cine e razvan iordache?

  2. Ar face bine daca lar lua p razvan e un baiat bun dar eu las lua si p bogdan baiatu care a jucat la plataresti si lea cam rupt capu la vulturi cand s jucst la oltenita e un bsiat bun cu viteza buna tehnik s uitat festa ca a facut contestatie p el dupa meci lustil daca vreti sa faceti echipa

  3. Ia da ma un telefon, doua sa vina 100 de antrenori la poarta:))) zici ca-i Real sau Barcelona!!!

  4. bogatu a plecat si de la echipa asta cu coada intre picioare si-a demonstrat inca odata caracterul infect degeaba are rezultate daca pe unde se duce pleaca pe usa din spate sunt curios cati”purici” face si la oltenita

  5. rezultate a avut datorita lui prof neagu pt. ca el a adus toti fotbalistii

  6. Degeaba il vrea pe mirel pena ,a refuzat el independenta unde i-sa oferit 20 de milioane prima de instalare ,nu se va duce nici la oltenita
    copil fara cap

  7. 20 de milioane? cine e asta ma ronaldo? ca are doar un picior si e bezmetic rau. Cu 2 milioane il rezolva!

  8. si nu glumesc cand zic ca a refuzat 20 de milioane un idiot de copil cn sa il invete