SPORT — 6 ianuarie 2014 at 12:57

Parciu, sacrificat degeaba!

by

Dunarea Calarasi il va avea ca antrenor al echipei de futsal pe Marian Sotarca, dupa ce lui Marius Parciu nu i-a mai fost prelungit contractul pe care il avea cu gruparea condusa de catre Costica Stefan. Fostul tehnician al galben-albastrilor a vorbit foarte frumos de experienta pe care a trait-o pe malul Borcei si isi asuma in totalitate greselile facute in meciul cu United Galati, atunci cand echipa sa a pierdut din cauza celor doua goluri pe care le-a incasat in ultimul minut de joc.
„Eu sunt obisnuit sa joc numai la victorie. In acel meci am gresit in ultimul minut de joc si imi asum acest lucru. Am facut cateva schimbari si le-am cerut jucatorilor sa nu riste nimic. Din pacate, am primit gol din cauza unei pase pe care am trimis-o inapoi. Dunarea Calarasi nu mi-a propus prelungirea contractului si ne-am despartit prieteneste. Oricum, eu in perioada urmatoare voi fi angrenat in programul de pregatire al echipei nationale si nu puteam sa particip si la antrenamentele Dunarii”, a precizat Parciu.
Numirea lui Sotarca nu este o solutie atata timp cat experimentatul jucator isi doreste foarte mult sa plece la Tg. Mures, acolo unde este ademenit cu un salariu de trei ori mai mare ca la Calarasi. In plus, el este component al lotului national de futsal si va fi alaturi de Marius Parciu in perioada urmatoare, in vederea participarii la Campionatul European de Futsal care va avea loc in aceasta iarna in Belgia. La Calarasi, futsalul nu are viitor atat timp cat nu exista un campionat municipal sau judetean.
www.arenamedia.ro a publicat ieri, sub semnatura lui Octavian Caju, un articol in care este analizata intreaga activitate a lui Marius Parciu la Calarasi. Click aici pentru acest articol!

No Comments

  1. vecin cu borcea

    O sa ramana Calarasiul doar cu partzu…