SPORT — 26 decembrie 2013 at 12:31

26.04 Rusine Dunarea, pleonasm!

by

Dunarea Calarasi s-a despartit de Virgil Bogatu dupa infrangerea de pe teren propriu, scor 3-2, cu Sportul Studentesc II. Tehnicianul a fost lucrat de jucatori si conducere, astfel ca banca tehnica a incaput pe mana lui Mirel Condei, cel care pregateste si acum gruparea galben-albastra.
Daca ai tatuaje pe picioare si umbli cu pantalonii de trening ridicati pana sub genunchi nu inseamna ca esti fotbal. Se cheama doar ca esti multumit ca Dunarea iti da un salariu de mizerie, dar in perfecta concordanta cu valoarea ta. Tu te bucuri doar ca primesti masa si casa. Nu te intereseaza primele de joc, nu te intereseaza rezultatele. De fapt, pe tine, fotbaliatorule calarasean, nu te intereseaza nici macar mingea.
 
Dunarea Calarasi are harul “divin” de a se face de ras. Am sperat ca infrangerea de la Chirnogi a fost doar un accident. Nimic mai neadevarat. Aia e valoarea de acum a echipei. Ne-am intarit aceasta idee dupa meciul de astazi, cand juniorii Sportului Studentesc au castigat in fata formatiei antrenate de catre Virgil Bogatu. Rezultatul, scor 3-2, este unul de-a dreptul rusinos si trebuie sa zdruncine clubul ca la un cutrem de gradul 8 pe scara Richter!
Jucatorii Dunarii sunt niste nesimtiti. Cand te bate pe teren propriu echipa de pe ultimul loc, e semnul clar ca trebuie sa lasi echipamentul la magazie si sa nu te mai intorci niciodata in curtea stadionului. Mircea Stefan a inscris din offside, Popa a iesit prost dintr-o contra cu un junior de 15 ani la faza golului prin care oaspetii au castigat, dar toate aceste amanunte sunt lipsite de importanta din moment ce calarasenii nu au jucat absolut nimic. Ca sa convinga si mai tare ca nu le pasa de nimic, fotbaliatorii nici macar nu s-au obosit ca la finalul jocului sa-si salute galeria care i-a incurajat vreme de 90 de minute. V-ati facut de ras si ati demonstrat ca nu aveti ce cauta in fotbal. Indiferent cum va cheama, nimeni nu va baga in seama.
 
 

Comments are closed.