SPORT — 25 decembrie 2013 at 02:28

21.04 AJF spune minciuni online

by

Daniel Lazar a jucat in sezonul trecut la Unirea Manastirea, unde s-a facut cunoscut datorita golului pe care l-a marcat la ultima faza a meciului cu Avantul Dor Marunt. Acum, portarul a ajuns la Rapid Ulmeni, unde nu a impresionat absolut deloc.
Scandalos! Asa ceva este inadmisibil! Cat sa mai induram? Jos labele de pe fotbalul calarasean. Daniel Lazar, portarul Unirii Manastirea, a reusit sa marcheze golul prin care formatia sa a reusit sa obtina un punct din meciul cu Avantul Dor Marunt. Degeaba! Pentru Bratu Cataros nici nu se pune. Site-ul AJF Calarasi sustine ca oaspetii s-au impus cu 3-2.
 
Ionel Ivanciu a arbitrat impecabil, Manastirea a facut spectacol in inferioritate numerica, a intors de la 0-3 si s-a terminat 3-3, Daniel Lazar a intrat in istorie drept unul dintre putinii portari din lume care a reusit sa marcheze cu capul, dar pe Bratu Cataros nu-l intereseaza lucrul acesta. Sigur, nu e vina presedintelui AJF Calarasi ca pe site-ul oficial al forului pe care il conduce este publicat un rezultat gresit. Insa Nita Miron, pe care multi o suspecteaza pe nedrept ca si-ar fi bagat coada de la aspirator prea adanc in fotbalul calarasean, sigur va deschide o ancheta. La interogatoriu, fiecarui suspect i se va reprosa, ca de obicei, ca a trecut in tabara adversa si ca nu e bine sa se puna cu Bratu Cataros, pentru ca presedintele nu se schimba chiar asa usor.
 

Comments are closed.