SPORT — 22 decembrie 2013 at 08:56

Rauta, noul antrenor al Dunarii

by

Mos Craciun exista si ii indeplineste lui Costica Stefan, presedintele Dunarii Eleven, cele mai frumoase dorinte. De vineri, Ion Rauta este antrenor principal la gruparea galben-albastra, fostul tehnician al Farului Constanta ajungand la o intelegere cu gruparea de pe Borcea.
In aceste conditii, Mirel Condei a fost retrogradat ca „secund”, aceeasi functie urmand a fi ocupata si de catre Cosmin Onofrei. In luna ianuarie, cand este programata reunirea lotului, in vestiarul Dunarii vor aparea multi jucatori noi, noul obiectiv al clubului condus de catre Costica Stefan fiind promovarea in Liga a 2-a.
Rauta si Stefan sunt prieteni foarte buni, iar venirea tehnicianului la Dunarea a fost anticipata de catre www.sportcalarasean.ro inca din 27 noiembrie. „Ion Rauta, foarte bun prieten cu Costica Stefan, presedintele Dunarii Eleven, a demisionat ieri de la conducerea tehnica a divizionarei secunde Farul Constanta. Marinarii s-au miscat rapid si l-au numit in functia de antrenor principal pe Stefan Petcu. Impreuna cu Rauta, de la Farul a plecat si presedintele Neculai Tanasa, foarte bun prieten cu Valeriu Petrescu, tehnician aflat acum sub contract cu Atletic Calarasi. Schimbarea de antrenori de la Constanta pune presiune pe colectivul tehnic de la Dunarea Eleven. Presedintele Costica Stefan nu a ascuns niciodata faptul ca si-l doreste antrenor pe Ion Rauta. Vineri, calarasenii intalnesc pe teren propriu pe Rapid Fetesti, alt rezultat in afara victoriei urmand sa grabeasca venirea lui Rauta la Calarasi”, am scris la acea data.
Deocamdata Rauta si conducerea Dunarii refuza sa confirme numirea pentru ca tehnicianul mai are de incasat o suma importanta de bani de la Farul Constanta. De curand, Dunarea s-a despartit si de Marius Parciu, antrenorul echipei de futsal. Acesta a fost indepartat de la echipa dupa ce a pierdut meciul cu United Galati, scor 4-2.

Comments are closed.