SPORT — 22 decembrie 2013 at 01:57

06.04 Tudose, batut la Plataresti

by

Cel mai dur eveniment petrecut anul acesta in Liga Tractoristilor s-a consemnat la un meci de juniori, semn ca intrecerea organizata de catre Bratu Cataros are un mare viitor. Nicusor Tudose, antrenorul campioanei Dunarea Ciocanesti, a fost facut KO de catre un juniori de la Ciocanesti.
Partida de juniori disputata intre Viitorul Plataresti si Dunarea Ciocanesti a fost marcata de momente violente. Antrenorul oaspetilor, Nicusor Tudose, a fost batut cu cruzime de catre un jucator al gazdelor. Totul a plecat de la o altercatie a tehnicianului cu arbitrul Marius Danila, “centralului” reprosandu-i-se faptul ca aplica regulamentul la sange pentru Dunarea si da dovada de indulgenta atunci cand vine vorba de catre formatia locala.
 
Nicusor Tudose a povestiti prin ceea ce a trecut la Plataresti. “Conduceam cu 5-4. Un jucator de la noi a primit al doilea cartonas galben si a fost eliminat. Atunci i-am reprosat arbitrului ca nu aplica regulamentul asa cum trebuie. Nu a fost echidistant. Jucatorul nostru a primit al doilea cartonas galben pentru ca a intrat in teren fara acordul arbitrului. Atunci i-am zis sa fie la fel de corect si cu gazdele, ca nu a luat nici o masura cu spectatorii care stateau in teren si nu le spunea nimic. Spectatorii erau mai aproape de marginea terenului decat arbitrul asistent. Am fost trimis in tribuna, dar n-am comentat. La faza imediat urmatoare, un jucator de la gazde l-a faultat pe un baiat de la noi. Cand s-a ridicat al nostru de jos, jucatorul care l-a faultat l-a luat la pumni. M-am dus imediat acolo si totul a degenerat. Nu puteam sa stau in tribuna si sa ma uit cum imi bate jucatorul. Au intrat spectatorii pe teren. Ne-au luat la pumni, ne-au alergat pe teren. Portarul nostru a fost amenintat cu un cutit. Asa ceva nu am vazut in toata viata mea. Pe mine m-a batut chiar jucatorul care l-a lovit si pe jucatorul nostru. Mi-a dat doi pumni in fata. Unul in pomete, altul in nas”, a povestit Tudose.
Angajat al Ministerului Administratiei si Internelor, acesta va face plangere impotriva agresorilor. “O sa-mi scot certificat medico-legal si o sa-i dau in judecata. Sunt convins ca acel jucator era pe fals. Dar nu e nici o problema. O sa-l gasesc. Iar celor de la Plataresti le voi face plangere pentru fals si uz de fals. Raportul de arbitraj este un document oficial. Nu o sa uit asa usor acest incident”, a precizat antrenorul echipei de juniori a Dunarii Ciocanesti.
Dupa toata aceasta altercatie, arbitrul Marius Danila a fluierat sfarsitul jocului. Juniorii formatiei oaspete au plecat imediat la Ciocanesti. Bataia a avut loc exact in momentul in care echipa de seniori a Dunarii a ajuns la Plataresti, o parte dintre jucatorii lui Aurelian Jecu speriindu-se.

Comments are closed.