SPORT — 11 decembrie 2013 at 06:01

07.02 – Simion umbla cu cioara vopsita

by

Doru Simion, personaj care sustine ca s-a retras de la Venus Independenta desi merge cu echipa in toate deplasarile, s-a facut responsabil de toate transferurile Barcelonei de Calarasi din sezonul trecut. In iarna, Simion a incercat sa-l aduce la Coade pe Florin Matei, prezentandu-l drept un fundas care a evoluat la FCM Bacau.
In vreme ce Dunarea Ciocanesti se intareste cu localnici, Venus Indepenenta duce o politica total opusa. Dupa despartirile de Hagea, Tanasescu si Lupu, lui Ilie Zeciu i s-au promis intariri serioase. Deocamdata totul a ramas la nivel declarativ. Doru Simion s-a batut cu pumnul in piept ca la Barcelona de Calarasi va ajunge un fundas central care ar fi evoluat ultima oara la FCM Bacau. Bancuri!
Oficialii de la Coadele au pronuntat numele lui Florin Matei, numai ca acesta nu a fost niciodata la fosta echipa a lui Sechelariu. Matei este un bucurestean care a evoluat in Liga a 3-a, la SC Bacau, echipa finantata de catre Primaria condusa de catre Stavarache, marele rival al lui Sechelariu. El s-a accidentat grav in urma cu cateva sezoane, s-a retras din activitatea competitionala, iar acum este prezentat de catre Doru Simion drept un jucator de nivelul lui Marius Lucan.
Matei este asteptat sambata in vestiarul lui Venus, urmand sa demonstreze in meciul amical cu Avicola Fetesti daca poate evolua la cea mai galonata echipa din Liga Tractoristilor. Pe langa Matei, Doru Simion vrea sa il aduca si pe Doicaru, fotbalist care a evoluat, de-a lungul carierei sale, la Modelu si la Gloria Buzau. Acesta este recunoscut ca un jucator de travaliu, experienta sa fiind suficienta pentru a putea face diferenta in orice meci.

No Comments

  1. Sport Club Bacau nu e echipa lui Sechelariu. FCM s-a desfiintat.