Special — 10 decembrie 2013 at 01:55

09.01: Brandusa pune pixul jos!

by

www.sportcalarasean.ro incepe astazi retrospectiva anului 2013. In luna ianuarie a acestui an evenimentele sportive au fost putine. Singurul moment in care sportul calarasean s-a cutremurat s-a petrecut la 9 ianuarie, atunci cand tot judetul a aflat ca Mircea Brandusa a renuntat sa mai scrie despre fotbalul judetean. Fostul arbitru, acum observator, nu si-a tinut insa promisiunea pana la capat si, la cererea lui Cataros, a inceput sa ridice statui din chirpici celui mai slab conducator din istoria Ligii Tractoristilor.
Soc in lumea ziaristilor calaraseni. Marius Lotrea, directorul ziarului Obiectiv de Calarasi, a anuntat in aceasta dupa-amiaza ca Mircea Brandusa nu mai doreste sa publice articole avand ca subiect sportul calarasean. Vestea este una cat se poate de trista, mai ales ca Brandusa, fost arbitru, era unul dintre cei mai vehementi contestatari ai lui Bratu Cataros. In plus, scriitura cronicarului nu era deloc rea.
 
“Mi-a zis ca a promis cuiva, pe 22 decembrie, ca nu mai scrie despre sport. Eu sper sa se razgandeasca. Am incercat sa-l conving ca greseste, dar n-am reusit. Intre noi doi nu a fost tot timpul doar lapte si miere. Au fost si momente in care am discutat in contradictoriu, dar acest lucru nu are vreo legatura cu decizia pe care a luat-o acum. L-am rugat candva sa scrie ceva despre futsal, el nu a vrut, i-am reprosat lucrul acesta, dar am trecut amandoi rapid peste acel episod. Scria despre echipele din liga a 4-a si liga a 5-a, ii tinea pe oamenii aia in priza, era foarte apreciat. Sper sa se razgandeasca. Trebuie sa faca asta pentru oamenii care il citeau saptamana de saptamana”, a declarat Marius Lotrea.
Contactat de catre www.sportcalarasean.ro, Mircea Brandusa a fost destul de zgarcit in explicatii. “Eu nu mai scriu despre sport. Am luat aceasta decizie din motive personale. Nu mi-a impus nimeni acest lucru. Imi pare foarte rau daca se supara cineva pe mine”, s-a rezumat sa spuna cronicarul.
Vestea l-a luat prin surprindere si pe Catalin Nitu, de la Editia! “Nu ma asteptam la asa ceva. Noi am colaborat intr-o vreme, dar acum relatiile dintre noi sunt reci. Consider ca este o pierdere care va afecta foarte mult fotbalul calarasean”, este de parere Nitu. Cristi Ivanciu, directorul sportiv al clubului Dunarea Calarasi, spera ca totul sa fie o gluma aruncata pe piata de catre Brandusa in preajma Sarbatorilor de Iarna. “N-are cum sa fie adevarata informatia asta. Cred ca e doar o pastila! Chiar daca ne-a criticat de multe ori, noi avem nevoie de cat mai multi ziaristi care sa scrie despre Dunarea Calarasi”, sustine oficialul echipei fanion.
Secretarul clubului Dunarea Calarasi, Laurean Motataianu, este internat intr-un spital din Bucuresti. “Chiar daca este un tip obraznic, e pacat ca nu mai scrie. El s-a suparat in vara pe mine, mi-a facut niste reprosuri pe un ton care nu mi-a placut, dar eu am uitat. El a ramas in continuarea suparat, dar i-am transmis ca nu are nici un motiv. Mie nu imi displaceau articolele lui, dar atunci cand ai pixul in mana trebuie sa ai un anumit nivel de educatie”, a fost mesajul transmis de pe patul de spital de catre cel mai mare ziarist calarasean.

No Comments

  1. Sper sa nu mai ridice pixul de jos si as vrea sa il urmeze si Motu cel plin de educatie (comunista).

  2. un spagar care cred ca a vrut doar sa fie in centrul atentiei.

  3. Nu avea cum sa nu se apuce de scris iar, daca nici un ziarist din calarasi nu i-a multumit marelui conducator Dumitru Chirila pentru un loc 3 in liga a 2 la handbal. Acest conducator ar fi in stare sa infiinteze ziare noi, televiziuni, numai sa se vada in poze si noi cei la care vin sportivii lui pentru o sponsorizare, trebuie sa il ridicam in slavi. Felicitari domnule chirila pentru felul cum manageriezi csmul. Handbalistii au 4000 de euro salariul pe luna, iar boxierii\luptatorii se bucura la 200 de lei care ii mai ajuta oamenii ca noi din oras !! Brandusa si chirila, luati va de mana amandoi si lasati-ne. Chiar nu vrem sa va vedem acum de sarbatori! Nu vrem sa auzim de voi !! Ne e scarba !!