SPORT — 4 decembrie 2013 at 13:58

Chirila vrea suspendarea lui Pralea

by

Rasturnare de situatie in cazul lui Bogdan Pralea. Federatia Romana de Handbal a dat dreptate celor de la CSM Calarasi, astfel ca portarul ramane sub contract cu gruparea condusa de catre Dumitru Chirila. In acest moment, clubul calarasean doreste ca Pralea sa fie suspendat pe o perioada de doi ani de zile.
„Acest sportiv si-a batut joc de toata cariera sa prin plecarea la Vaslui. S-a demonstrat ca am avut dreptate atunci cand am spus ca Pralea nu poate pleca de la CSM Calarasi fara acordul nostru. In acest moment, noi am depus un document prin care cerem suspendarea portarului pe o perioada de doi ani de zile. E un Dumnezeu sus si le vede pe toate”, a declarat Dumitru Chirila.
Sorin Aprodu, directorul sportiv al HC Vaslui, sustine ca decizia comunicata astazi de catre FRH nu este definitiva. „Daca cititi regulamentul disciplinar o sa descoperiti ca aceasta decizie nu este definitiva. Vom vedea daca o vom ataca”, a spus oficialul moldovenilor.

No Comments

  1. Pralea poate te vad in Liga Tractoristilor!

  2. Chirilă Dumitru nu vorbi în numele lui Dumnezeu, nu ești în măsură! Doar Dumnezeu ar trebui să ia decizii! În momentul când spui: ”…am depus un document prin care cerem suspendarea portarului pe o perioada de doi ani. E un Dumnezeu sus si le vede pe toate” și distrugi o carieră de sportiv onest (Pralea, după câte am înțeles, a dorit să fie mai aproape de familie sau poate a avut alte motive întemeiate, numai de el știute!), atunci cred că îți cam bați joc de Dumnezeu! Dumnezeu nu ar fi luat niciodată această decizie draconică!