SPORT — 3 decembrie 2013 at 11:06

Amical de lux pentru Unirea Manastirea

by

Joi, cu incepere de la ora 12:00, Unirea Manastirea va disputa o partida amicala de lux. Adversarul se numeste Rapid Bucuresti, formatie cu o mare traditie in fotbalul romanesc, dar care acum activeaza in esalonul secund. Giulestenii se afla in lupta pentru promovarea in Liga I si vin la Manastirea pentru ca pe malul Mostistei se gaseste o puternica „colonie” de suporteri ai Rapidului.
In fotbalul calarasean exista mai multi oameni care sunt sustinatori ai formatiei antrenate de catre Viorel Moldovan. Printre acestia se numara Daniel Stefan, presedintele Colegiului Judetean de Arbitri Calarasi, Petre Tone, primarul Oltenitei, Dan Lulea, observator in Liga Tractoristilor, Nae Moga, jucator la Victoria Chirnogi, si Nicolae Eftene, cel mai bun antrenor la nivel de copii si juniori din judetul Calarasi.

No Comments

  1. Show total in tribune va fiii:)

  2. Adevarat Sorine , noi iubim echipa de fotbal Rapid Bucuresti dar mai mult iubim pe STEAUAAAAA !! :)))))

  3. garantat nea rica nu va lipsi.stadionul va fi plin.se stie ca la manastirea echipa de sub grant se bucura de o admiratie mare.multumim celui ce a fcut posibila partida asta..dar cine este?nu ne spune nimeni?:D

  4. Nu pot sa spun ca sunt un fan al echipei Rapid, dae trebuie sa recunosc ca suporterii Rapidului sunt minunati. Acum cand de echipa a ramas numai spiritul Giulestiului ei sustin echipa neconditionat ducand mai departe traditia in ciuda tuturor greutatilor. FELICITARI BAUETI.
    Iar referitor la domnul Nicolae Eftene, cred ca ai vrut sa spui, antrenorul cu cele mai mari performante la nivel de copii si juniori , ca altfel jignim numerosi antrenori care au dat jucatori care au activat la echipe de liga 1 si liga 2.

  5. Nu vreau sa ma contrazic cu tine, nu are rost sa facem polemica, dar Nicolae Eftene sigur e mai bun ca Sandu Fotbalistu.