SPORT — 29 noiembrie 2013 at 19:44

Vacanta placuta, Dunarea Eleven!

by

Un stadion pustiu a avut Dunarea Eleven la ultimul meci din 2013. A fost foarte frig la Calarasi, insa nu doar acest lucru a facut ca tribunele sa fie dezolant de goale. Ultimele rezultate ale formatiei antrenate de catre Mirel Condei i-au facut pe calaraseni sa uite ca orasul este reprezentat in Seria C2. Nu trebuie sa trecem nici peste faptul ca ora de disputare a jocului, 14:00, este una imposibila.
Mircea Stefan, Valentin Andrei si Bodo Kanda au semnat cele trei goluri ale gazdelor in victoria cu 3-0 in fata celor de la Rapid Fetesti, „lanterna rosie” a Seriei C2. Jocul a fost unul modest din partea ambelor formatii, numai ca Dunarea Eleven a fost mai eficienta. In clipa de fata, echipa lui Condei primeste cu bratele deschise vacanta dictata de FRF. Visteria clubului e goala, jocul scartaie, iar calarasenilor nu le pasa de fotbal.
Dunarea Eleven nu si-a convins publicul sa o urmeze inca un sezon in Liga a III-a si lasa impresia ca si-a epuizat resursa de entuziasm care aduce oamenii la stadion. Doar 50 de spectatori au venit sa vada meciul cu Fetesti. Sansele slabe la promovare reprezinta doar o parte din explicatia acestei renuntari îi masa. Dupa un tur de campionat in care nu a rupt gura targului, Mirel Condei trebuie sa faca o analiza pentru a vedea cum trebuie sa arate echipa in play-off. Nu e nevoie de imaginatia lui Jules Verne ca sa iti dai seama ce vrea publicul.
Dunarea Eleven trebuie sa joace cum a facut-o in meciul de la Calarasi, cu Axintele, atunci cand a reusit sa castige desi era in inferioritate numerica. Valoarea echipei nu depinde insa doar de Mirel Condei, ci de politica de transferuri. Dupa ce se va rezolva problema asta si la Calarasi nu vor mai ajunge decat jucatori ramasi fara angajamente, abia atunci vom putea avea pretentii. Diluarea interesului publicului nu e legata doar de felul cum arată Dunarea Eleven, cat halul fara de hal in care conducerea clubului a ales sa gestioneze relatia cu mana de oameni care se gandesc zi de zi la echipa de fotbal a orasului.
Dunărea Călăraşi – Rapid Feteşti    3-0
M. Ştefan (26), V. Andrei (49), Kanda (65)
Oţelul II – CS Afumaţi    0-5
Chirilă (5), V. Gheorghe (15), M. Ionică (59), D. Stanca (60), Robicek (90)
CS Ştefăneşti – FC Voluntari    0-1
M. Voduţ (5)
Conpet Cireşu – Progresul Cernica    2-0
Bogoş (22 – pen., 70)
Callatis Mangalia – Sporting Lieşti    2-0
Calagi (3), Cogali (90)
Gloria Pop. Leordeni – Viitorul Axintele se disputa maine!

 

Comments are closed.