SPORT — 22 noiembrie 2013 at 19:36

Borodi, inlocuitorul lui Pralea

by

Dupa despartirea de Bogdan Pralea, CSM Calarasi s-a miscat rapid si a adus un portar care sa ajute echipa in meciul de joi, de la Vaslui. Gabriel Borodi are un CV impresionant, a evoluat de-a lungul carierei sale la Steaua, Dinamo si HCM Constanta, iar in cursul zilei de joi a devenit jucatorul formatiei antrenate de catre Sabin Dacau. „Nu este de valoarea lui Pralea, dar el ne poate ajuta sa castigam la Vaslui. Daca vom avea un arbitraj corect, sunt convins ca vom castiga. Borodi are foarte multa experienta”, a declarat Sabin Dacau.
Borodi are 37 de ani si in momentul in care a semnat cu CSM Calarasi a postat un mesaj impresionant pe Facebook. „Noua echipa, nou obiectiv,nou colectiv, baieti minunati ce ma fac sa ma simt deosebit”, a scris portarul. Acesta va debuta maine pentru CSM Calarasi in meciul de pe teren propriu cu Teleormanul Alexandria. La oaspeti vor evoluat Hoinaru, Manole si Carstea, handbalisti care in sezonul precedent s-au aflat sub comanda lui Dacau la Calarasi.
Pentru ca a ales sa joace la Calarasi intr-un moment in care echipa pregateste un meci de totul sau nimic, Gabriel Borodi trebuie aplaudat. Spre deosebire de Pralea, el n-a fugit de responsabilitate si incearca sa dea un restart carierei sale fabuloase. Pralea, in schimb, e un farseur marunt, care cerseste respect desi nu merita. Stralucirea mediatica nu poate acoperi gaurile din blindaj. Dupa plecarea la Vaslui, Pralea a nascut dileme tarifare. Nu va pripiti cu evaluarile. Calarasiul a mai injectat cateva mii de euro pentru a putea promova. Cu toate astea, ceva nu e in regula. Pralea a avut la Calarasi un contract pe care sigur l-a semnat fara sa il citeasca, iar in momentul in care a cerut rezilierea intelegerii s-a facut ca nu intelege ce a semnat. In contract scrie negru pe alb ca transferul la alta echipa se poate face doar cu acordul ambelor parti, iar cei 5.000 de euro sa platesc numai in cazul unui transfer. FRH va lua o decizie in cazul lui Pralea abia marti, 26 noiembrie, dar sunt sanse mici ca portarul sa joace in derby-ul de saptamana viitoare.
Pe langa Borodi, CSM Calarasi l-a mai adus si pe Adrian Tucan, un inter dreapta care in sezonul trecut a evoluat alaturi de Eremia Paraianu la CS Caras-Severin. „Aveam nevoie de el pentru ca am ramas descoperiti dupa accidentarea lui Ruseanu. Este un jucator experimentat, care face foarte bine faza defensiva”, a precizat Sabin Dacau.

Comments are closed.