Special — 19 noiembrie 2013 at 12:21

Brandusa a tradat! E cu Cataros!

by

Desi Nelu Tatu a anuntat ca il va numi pe Mircea Brandusa in functia de presedinte al Colegiului Judetean de Arbitri Calarasi daca va castiga alegerile pentru sefia fotbalului calarasean, lucrurile s-au schimbat dupa ce Brandusa a trecut in barca lui Cataros. In aceste conditii, Tatu a anuntat ca va merge tot pe mana lui Daniel Stefan – Gascanu, caruia ii rezervase postul de sef al observatorilor.
„Eu iubesc tradarea, dar urasc pe tradator. Gascanu va ramane seful arbitrilor, iar eu il voi sustine neconditionat. Are un proiect foarte bun. Vrea ca seful arbitrilor sa fie ales in urma unui tur de scrutin la care vor participa delegatii echipelor si arbitrii din colegiul judetean. Astfel, arbitrii vor fi independenti de AJF Calarasi, iar eu ca presedinte, nu voi mai avea batai de cap. Eu trebuie doar sa organizez campionatul. Mandatul presedintelui CJA Calarasi urmeaza sa fie pe doi ani de zile. Despre Brandusa nu am ce sa comentez. S-a apucat sa scrie editoriale despre Cataros, sa-i faca statuie fara sa stie ca rahatul doar se intinde, nu se ridica. I-a aruncat Cataros un oscior si a inceput sa se bucure, sa dea in coada. Pana acum primea numai meciuri la Onoare. Si nu primea orice meci, il trimiteau numai la meciuri care nu se joaca. Isi bateau joc de el. Nu vreau eu sa incep sa vorbesc mai multe. Tradarea inseamna sa iesi din rand si sa pleci in necunoscut. Vreau sa anunt public ca seful observatorilor calaraseni va fi Nicolae Eftene, un om foarte corect, care nu va accepta niciodata magariile arbitrilor”, a declarat Nelu Tatu.
Dupa ce a citit articolul scris de Mircea Brandusa, Bratu Cataros si-a sunat proaspatul caporal si i-a spus: „Ce limba neteda ai, Mircea!”

No Comments

  1. cu eftene la observatori nu o sa dati gres.corect,integru si foarte obiectiv.cu un bun conducator la arbitrii si fotbalul calarasan va avea numai de castigat.succes.

    • si eu il prefer pe tatu dar sa nu crezi ca eftene e un sfant. uraste unele echipe mai mult decat iubeste fotbalul calarasean si nu poate fi nici el impartial.

  2. Ce sa faci na$ule cu cersetorul de Brandusa ,Gascanul e cel mai bun sau poate ma pui pe mine . M-ai uitat ?