SPORT — 15 noiembrie 2013 at 18:43

Dunarea incepe sa o ia la vale

by

In urma cu doua saptamani, Dunarea Eleven avea cinci victorii consecutive, era pe locul al doilea, conducatorii nu isi mai incapeau in pene, iar pe jucatori doar ploaia care a cazut la Calarasi in acea perioada i-a impiedicat sa umble cu nasul pe sus prin oras. „Noroc ca ploua afara, altfel nu mai aveam loc de astia pe strada”, a spus usurat unul dintre putinii spectatori care merge la toate meciurile de pe teren propriu ale elevilor lui Mirel Condei.
Dupa ploaia venita din cer, a urmat o ploaie de goluri in poarta lui Gabriel Popa. Dunarea Eleven a pierdut astazi meciul de la Galati, disputat in compania echipei secunde a Otelul, scor 2-1. Serban a deschis scorul inca din minutul 3, dar moldovenii au intors rezultatul si au reusit sa castige toate cele trei puncte. Mirel Condei a inceput sa fie contestat de oamenii din interiorul clubului, insa nu e cazul sa se faca tragedie din infrangerea de astazi.
Acum e momentul ca toata lumea de la stadion sa stranga randurile pentru ca echipa sa nu o ia la vale. Dunarea Eleven este in continuare pe locul al treilea, insa distanta fata de locul sapte, ocupat chiar de Otelul II, este acum de numai sapte puncte si risca sa fie mult mai mica atunci cand se va lua vacanta daca Mirel Condei nu obtine macar sase puncte din cele trei meciuri ramase de jucat pana la finalul acestui an.
Oţelul II – Dunărea Călăraşi    2-1
Silviu Ilie (30), Chipirliu (55) / M. Şerban (3)
CS Ştefăneşti – Rapid Feteşti    6-0
Voineag (25, 89), M. Gheorghe (48), Nechita (64), Luiceanu (75), Cârloganu (85)
Conpet Cireşu – CS Afumaţi    2-2
And. Crăciun (22), M. Gheorghe (89) / Ionică (48 – pen.), Vlada (88 – pen.)
Callatis 2012 – FC Voluntari    0-1
Voduţ (76)
Gl. Popeşti Leordeni – Progr. Cernica    3-1
Al. Mărgărit (21), V. Alexandru (34), G. Moldoveanu (73) / M. Croitoru (75 – pen.)
Sporting Lieşti – Viitorul Axintele se disputa sambata, 16 noiembrie.

 

Comments are closed.