Special — 13 noiembrie 2013 at 03:50

Secretele Ligii Tractoristilor

by

Inainte Modelu, cu Virgil Bogatu antrenor, are +18 in clasamentul adevarului si conduce detasat in ierarhia Ligii Tractoristilor. Parcursul modelenilor se apropie de cel al Unirii Manastirea in sezonul 1998-1999, atunci cand echipa a incheiat turul pe primul loc, cu 45 de puncte. In cele ce urmeaza, va prezentam, sub forma unui pamflet, cele mai importante evenimente din fotbalul calarasean.
– Comisia de Disciplina, condusa de caporalul lui Cataros, Dumitru Pandrea, a amanat cateva cazuri ce trebuiau discutate aseara. Daca nu se trezeste viitorul fost presedinte al AJF Calarasi, riscam sa mergem inainte, echipele sa ramana cu banii luati si fara puncte.
– Mai sunt trei etape pana la finalul turului, iar Viitorul Curcani are doua meciuri restante. Conform regulamentului, partidele din tur trebuie sa se dispute inainte de finalul turului. Cataros nu stie asta, iar Cartan habar nu are.
– Savantii de la AJF Calarasi vor sa trimita ROAF pe luna. Singura problema este ca pentru asta e nevoie de un rezervor cu tuica, ceea ce ar insemna ca angajatii din subordinea lui Cataros sa ramana fara caldura.
– Costel Ghita, de la Pietroiu, a vrut la finalul jocului disputat contra celor de la Viitorul Dichiseni sa-l conteste pe delegatul Ion Fenghea.
– Ion Fenghea a fost pus de George Coman sa stranga semnaturi pentru a-l demite pe Daniel Stefan – Gascanu.
– Mai sunt doua saptamani si o zi pana cand ne vom lamuri ca CSM Calarasi nu va promova. Deocamdata doar Dragulin crede altceva.
– Arbitrul Cristian Caraion a vrut sa incheie mai devreme meciul de juniori de la Manastirea pentru ca desfasoara o cura de ingrasare.
– Arbitrul Cristian Caraion este poreclit Duckadam. Eroul de la Sevilla a aparat patru penalty-uri, eroul de la Manastirea a eliminat patru jucatori.
– Inca una, tot cu cifra patru. Arbitrul Cristian Caraion este un arbitru de nota 4.
– Cataros vrea sa schimbe regulamentul pentru ca arbitrul Cristian Caraion sa poata elimina 22 de jucatori intr-un singur meci.
 

No Comments

  1. nesecret pentru manastirea si toti cotonogarii: un arbitru chiar are voie sa acorde 4 cartonase rosii intr-un meci!