SPORT — 10 noiembrie 2013 at 12:11

Eftene, impresionat de Porumbel

by

Olteniteanul Nicolae Eftene intentioneaza sa-si depuna candidatura pentru sefia AJF Calarasi. Ieri, antrenorul cu cele mai bune rezultate din istoria fotbalului calarasean la nivel de copii si juniori a asistat la partida dintre Victoria Chirnogi si Inainte Modelu, scor 0-2, si a ramas impresionat de prestatia „centralului” Valentin Porumbel, din Oltenita.
„Nu ma asteptam sa arbitreze atat de bine. N-a facut nici macar o greseala. A fost impecabil. Evident, taranii aia de la Chirnogi, care erau beti si au venit la fotbal doar ca sa injure, s-au luat de el, dar copilul a arbitrat excelente”, a declarat Eftene, care a fost intotdeauna un dusman declarat al arbitrilor.
Tehnicianul din Oltenita a vorbit si despre Inainte Modelu, liderul Ligii Tractoristilor. „Se cunoaste ca este un proiect serios, se vede mana lui Bogatu. Totul este calculat. Au o echipa buna, cu jucatori experimentati, unii dintre ei cam batrani, dupa parerea mea. Insa tot jocul lor se invarte in jurul lui Ungureanu, care paseaza cu o precizie extraordinara. Nu alearga, dar loveste mingea extraordinar de bine. Au doua extreme foarte periculoase, care joaca in viteza. Nu cred ca ii poate impiedica cineva anul acesta”, este de parere Nicolae Eftene.
Altfel, in ultima partida a etapei a 12-a a Ligi Tractoristilor, Viitorul Curcani si Agricola Borcea au incheiat la egalitate, scor 1-1. La juniori, oaspetii s-au impus cu 5-2.

No Comments

  1. tarani:)),,serios??,tu vorbesti?,,ai uitat cand urlai la elevii tai de la vulturii oltenita de auzea tot orasu gura ta cand era meci….. iar ciocoflenderul ala nu o sa ajunga mare niciodata,se crede deja un albitru mare…intradevar fata de ceilalti albitrii acesta este mai tupeist,dar cateodata exagereaza…cat despre petrica ungureanu cred ca esti cam paralel cu fotbalu omule…nu a facut nimic tot meciu,singuru lucru bun a fost ca a tinut de mingea…eu nu o vad prea bine pe modelu,,o sa vina momentul cand ar sa se impiedice,nu este o echipa foarte buna…

  2. Hai sa fim seriosi.Eftene, cel mai bun antrenor de copii si juniori .Un mascarici,limitat in gandire si limbaj. MERLAN,NEAGU,IONESCU .ASTIA CU CE SAU OCUPAT?

    • In 1994 nu stiu unde erai tu, dar in acel an, Oltenita, cu Eftene antrenor, a fost vicecampioana nationala la juniori C. A pierdut finala jucata in deschiderea finalei Cupei Romaniei, Gloria – U Craiova, scor 1-0. Cand a mai fost o echipa din judetul Calarasi vicecampioana nationala da fotbal?

  3. Cred ca d-nul Eftene are cele mai mari sanse sa ajunga Presedintele AJF Calarasi. Foarte important este proiectul de viitor al asociatiei.

  4. eftene are el defecte.dar are forte multe calitati.in primul rand este un om foarte corect,spune lucrurilor pe nume si nu se ascunde dupa alti cand are ceva de spus.bafta.