SPORT — 10 noiembrie 2013 at 19:09

Borcea a depus contestatie

by

Dupa ce a remizat, scor 1-1, la Fundulea, cu Viitorul Curcani, Agricola Borcea a depus contestatie. Potrivit regulamentului, borcenii trebuie sa primeasca cele trei puncte. Sunt sanse foarte mici ca acest lucru sa se intample insa daca tinem cont de faptul ca Bratu Cataros i-a tot facut favoruri lui Doru Cartan de-a lungul timpului, unele dintre aceste favoruri fiind duse la implinire de catre caporalii din Comisia de Disciplina.
„Am depus contestatie pentru transfer neregulamentar. Puteam sa contestam orice jucator, dar am contestat un jucator oarecare. A fost transferat un jucator de la Viitorul Sohatu la Viitorul Curcani, iar Viitorul Curcani nu exista si nici nu este afiliata la AJF Calarasi”, a declarat Ion Paraschiv, delegatul celor de la Agricola Borcea.

No Comments

  1. daca acceptati sa ii fceti jocul lui cataros si ati mers la fundulea,acceptati si egalul.daca castigati nu mai faceati contestatie.gunoaie.

  2. cei de la borcea câstigau fără nici o problemă dacă ,contestau dreptul de joc al echipei curcani şi nu un jucător anume .echipa lui cartan este sohatu asa că din păcate au jucat doar un amical„oficial”pentru că ajf a lăsat această echipă să joace la două capete

  3. De la Manastirea nicio stire nimic?

  4. NU CA A LUAT BATAIE INDEPENDENTA:))))