SPORT — 9 noiembrie 2013 at 12:43

Victoria, primul pas gresit acasa

by

Victoria Lehliu s-a incurcat pe teren propriu in meciul cu Dunarea Ciocanesti, o echipa incomoda, dar care sa nu uitam a fost anul trecut vicecampioana judeteana. Vremea frumoasa de afara a facut ca tribunele stadionului lehlian sa fie pline, spectacolul din teren fiind pe masura asteptarilor.
Meciul incepe tare si inca din debut, Ciocanestiul are trei ocazii de a marca, acestea nefiind fructificate de cei doi atacanti masivi. In minutul 15, Dunarea Ciocanesti primeste penalty „pe bune”, insa executantul loviturii a trimis mingea in bara. Dupa aceasta faza, Victoria a echilibrat jocul, ocazii aparand si de o parte si de cealalta. In minutul 33, gazdele rateaza cea mai mare ocazie a reprizei pentru ei, mingea fiind scoasa de pe linia portii de fundasul din Ciocanesti, in urma unei lovituri de cap a lui Stoica Emil. Scor la pauza 0-0.
Repriza a doua incepe in aceleasi coordonate, ambele echipe avand ocazii. Dupa minutul 60, oaspetii incep sa traga de timp, cazand la fiecare faza, urmata bineinteles de intimidari la adresa arbitrului pentru neacordarea de cartonas, cum spune o veche zicala romaneasca „Hotul striga hotii!”. Pe finalul meciului, fundasul central al oaspetilor primeste al doilea cartonas galben, implicit si pe cel rosu, in urma injuriilor aduse arbitrului partidei. Sa nu fie mai prejos, Victoria ramane si ea in zece, cand un jucator lehlian primeste al doilea galben pentru un fault de joc sanctionat imediat de central. Ultima faza a meciului aduce toti jucatorii lehlieni in careul oaspetilor, insa faza s-a terminat indecis mingea ajungand in bratele portarului. Scor final, 0-0 si Lehliu mai face un pas gresit insa ramane pe pozitia a 4-a in urma infrangerii suferite de Ulmeni, la Fundulea. Nici fruntasele nu s-au distantat, Chirnogi pierzand cu Modelu, scor 0-2 si Manastirea reusind sa castige acasa derby-ul cu Independenta cu un sec 3-0.
In meciul de juniori, Victoria Lehliu a cedat fara drept de apel, scor 1-4.  Sambata viitoare, Victoria Lehliu se va deplasa in „infernul” martienilor din Modelu, incercand, ceea ce este putin probabil, sa incurce liderul.
Liga Tractoristilor, etapa a 12-a, rezultate
Avantul Dor Marunt – Victoria Dragos Voda 4-0 (7-1)
Victoria Chirnogi – Inainte Modelu 0-2 (3-2)
Unirea Manastirea – Venus Independenta 3-0
Victoria Lehliu Gara – Dunarea Ciocanesti 0-0 (1-4)
CSM Oltenita – Steaua Radovanu 1-2 (6-0)
Dunarea Gradistea – Steaua Radovanu 4-0 (12-2)
Progresul Fundulea – Rapid Ulmeni 2-1 (2-2)
Viitorul Curcani – Agricola Borcea se disputa maine.
* in paranteza sunt trecute rezultatele de la juniori.
 
Categoria Remorca, Seria B, rezultate
Pietroiu – Dichiseni 2-0
Tamadau – Roseti 3-4
Stefan cel Mare – Ileana 3-2
Independenta – Dragalina 5-1
Lupsanu – Cuza Voda 3-0
Unirea – Jegalia 2-2
Dalga – Galdau 4-1
Galatui – Valcelele 3-4

No Comments

 1. cristiturcu

  dle presedinte ajf şi al com de arb va rog sa luati măsuri împotriva echipelor care folosesc juniori născuti în anul1978 asa cum sa întamplat la grădiistea cu sărulesti noi am venit cu jun 99 -03 cu acordul obs şi arbitrilor cei de la gradistea au folosit„ juniorii78 80”respectati reg că faceti fotbalul de râs la turneul de la călărasi nu am putut folosi 2 juniori deoarece depăsea max de înaltime cu 5 cm este adevărat ca trebuia sa consemnez in foaie sau să fac contestatie dar nu am vrut să inflamez spiritele.luati măsuri domnilor presedinti sau daca nu lăsati pe altcineva să conducă.dacă vreti fotbal adevăra si nu mascaradă vă rog să luati în serios acest protest prin mes deocamdată .din respect pentru tine sorine te rog să postezi acest mesaj

 2. Manastirea

  Si va rog sa scrieti si un articol despre masacrul din meciul de la juniori dintre Manastirea si Independenta, ca sa afle tot judetul Calarasi despre Caraion Cristian care ne-a eliminat 4 jucatori.

 3. Te referi probabil la masacrul facut de jucatorii echipei din manastirea care nu au suportat infrangerea dar mai ales gandul ca nu au vazut uin meci intreg fata portarului echipei oaspete. Oare asta justifica lovirea arbitrului in mod violent si repetat dupa fluierul final?

  • Ce infrangere sa supartam? Care au avut penalty in prima repriza ratat, in a doua repriza o faza identica dar de data asta neacordata noua. Aveam 3 eliminati si scorul era 0-0. Deci informeaza-te.

 4. Neputinta..

  Daca tu cand lovesti adversarul doar cu scopul de a rupe picioarele si fara a atinge mingea,ce mai vrei?Sa iti dea galben si dupa sa te comporti la fel?Rosu’ pentru proteste,de cand a intrat pe teren a avut ceva cu arbitru’.Doua galbene pentru un jucator(A cerut ca unui jucator sa i se dea galben unui jucator din Independenta iar arbitru’ a acordat si celui de la Venus si celor de la Manastirea,al doilea lovitura fara scopu’ de a lovi mingea).Introducerea unui jucator nelegitimat pe teren la scoru’ de 0-1.Jucatorii din Manastirea injurand pe toata partida atat jucatorii din teren cat si banca tehnica.Loviri peste intentionate peste fata ale jucatorilor din Manastirea asupra celor din Independenta.Joc extrem de dur.Cand pe parcursul a 90 de minute tu nu apuci sa tragi un sut la poarta care sa ii puna probleme portarului si mai esti si pe primu’ loc,ma indoiesc ca puteati castiga si daca erati 11-11 pe toata durata meciului.Penalty ratat in prima repriza de Venus si alte ocazii de 1 contra 1.Apararea facuta vraiste de cei din Independenta,mijlocul castigat de Independenta,apararea impecabila.

  • Cum rosu direct pentru proteste. Unde ai vazut tu asa ceva ? In a 2 repriza penalty neacordat la o faza identica fata de cea din prima repriza cand s-a acordat 11 metri pentru cei din Independenta. Asta nu o mai spui.

   • Ce sa spun?Ca a fost intrare la minge?A blocat mingea iar jucatorul de la Manastirea a cazut peste el.Si la ce intrari au avut jucatorii de la Manastirea meritau mai multi cartonase.

 5. Bercea Marius

  Domnilor știți de ce Mănăstirea era pe primul loc la juniori pentru ca cele 11etape le-au jucat cu 2jucatofi pe fals respectivi jucând la Steaua București foarte buni copii jos pălăria dar ei la meciul cu Independenta au fost contestați si nu au intrat.Mentionez ca cel mai bun jucător de la Mănăstirea nr 10 avea mana dreapta in gips nu știu de ce brigada de arbitri l-au lăsat sa între in teren iar altul mai răsărit nr 6 născut in 94 depășit de vârsta.Mentionez aceste aspecte ca următorii adversari ai echipei din Manastitea sa știe cu cine au de a face.Independenta a dat dovada de curaj au jucat corect au ajuns la un nivel peste liga 4 ținându-se cont de faptul ca la anul vor juca cu același lot niciunul neterminand junioratului.

 6. De ce nu este postat si rezultatul de la Manastirea cu Independenta(juniori)?Sau de ce nu faceti un articol deoarece a fost derbyul etapei la juniori pentru primul loc…

 7. Intradevar la Manastirea se joaca foarte urat…putem spune ca se apropie cu pasi marunti de Budesti…toata agresivitatea lor porneste de la cel care le este antrenor(la juniori) …iar pentru Bercea Marius …mai taie din ele dale draq…auzi nivelul ligii a 4 a !…referitor la jucatori ca nu ar termina niciunul anul acesta te inseli…iti dau un nume…crocodilu…si numai faceti anul acesta pe „lupul moralist” ptr ca anul trecut la un anumit meci aveati 9 jucatori pe fals…ciocu mic

  • bercea marius

   pentru curiozitatea lui Asu crocodilu mai are 2 ani de juniorat este nascut in 96 iar cand am afirmat ca aceasta echipa este peste nivelul ligi 4 mam bazat pe meciurile care le-am jucat in cele 12 etape ,pot motiva infrangerile de la Borcea si Ciocanesti in retur le vom rupe franele daca vom evolua in aceiasi formula,Jumatate din lot au 7-8 ani de antrenamente la diferite cluburi private au jucat un an pentru Dunarea Calarasi la juniori republicani ,

  • asule taie tu din ele. pun pariu ca nici nu ii cunosti numele real al lui crocodilu.

 8. pt asu — crocodilu e nascut i 1997,mai are 2 ani fara asta,nu vorbi in necunostinta de cauza

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *