Special — 8 noiembrie 2013 at 01:04

Nelu Tatu – 48,9%, Cataros 10,2%

by

In fotbalul calarasean inca mai exista oameni de nimic, adevarati franari ai dezvoltarii sportului rege. In ciuda incalcarilor flagrante ale ROAF de catre Bratu Cataros, reprezentantii formatiilor din Roseti, Dichiseni, Crivat si Belciugatele nu sunt de acord cu schimbarea presedintelui AJF Calarasi. Celor patru echipe li s-a mai adaugat de ieri si Viitorul Curcani, care i-a fost incredintata lui Doru Cartan pentru ca asa au vrut muschii lui Cataros. Numai ca muschii viitorului fost presedinte al AJF Calarasi nu se mai umfla deloc, astfel ca in scurt timp lucrurile vor intra pe fagasul normal.
Acest lucru se va petrece dupa alegerile de anul viitor. Potrivit unui sondaj de opinie realizat in randul echipelor din judetul Calarasi, Nelu Tatu va fi votat de 48,9% din formatii, in vreme ce Tuica-taros va adune, cu greu, 10,2% din sufragii. Intre cei doi se mai situeaza si ceilalti doi candidati. Olteniteanul Nicolae Eftene este considerat al doilea favorit, cu 22,4% sanse de reusita, in vreme ce Doru Dinca – Motanu are in acest moment votul a 18,3% din electorat.
Nelu Tatu nu are doar sprijin politic. Saptamana aceasta, principalul favorit la castigarea alegerilor de anul viitor a reusit sa-l convinga pe fostul international dinamovist Claudiu Vaiscovici sa-l sprijini in proiectul sau. „Claudiu Vaiscovici, Cleo – cum ii spunem noi, prietenii – a acceptat cu placere sa vina la Calarasi, ca sa ne ajute. A ramas in relatii foarte bune si cu Costica Stefan si vor lucra impreuna pe toate proiectele noastre. Nu este doar o lovitura de imagine, ci si una de valoare. Fotbalul calarasean are nevoie de oameni valorosi, nu de mizerii. Nu vreau sa comentez rezultatele acestui sondaj, nu stiu cine l-a comandat, dar se vede foarte clar ca lumea vrea o schimbare. Stiu ca pare lipsa de modestie din partea mea, dar Cataros, daca vrea sa isi salveze reputatia, ar face bine ca astazi sa-si dea demisia. Cu orice zi pe care o petrece in fruntea AJF Calarasi, dezvoltarea fotbalului de la noi din judet este intarziata”, a declarat Nelu Tatu, singurul om capabil sa scoata fotbalul calarasean din impas.

No Comments

  1. Olteniteanul Nicolae Eftene are cele mai multe sanse reale pentru ca este cunoscut de catre delegatii echipelor de fotbal din judet si nu Nelu Tatu, singurul om capabil sa scoata fotbalul calarasean din impas, ce aberatie spusa … cati bani luati sa tot postati asa ceva domnule ….

  2. vede ca are zilele numarate si isi face de cap.o sa fie vai de capul lui.

  3. oricare dintre candidatii lui cataros pot fi mai buni decat el.se vede de pe marte ca nu va mai ales si continua cu abuzurile.isi face de cap pe ultima suta de metri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *