SPORT — 7 noiembrie 2013 at 05:58

Viitorul Curcani revine la Curcani

by

Bebe Enciu, omul care a reprezentat autoritatile locale din Curcani la sedinta Comitetului Executiv in care s-a dezbatut soarta echipei Viitorul Curcani, a fost sunat ieri de catre Nita Miron, femeia de serviciu a AJF Calarasi. „M-a sunat si mi-a zis ca echipa Viitorul Curcani va juca la Curcani, fara sa mai beneficieze de ajutorul lui Doru Cartan. Asta este tot ce mi-a transmis. Eu l-am sunat pe Doru Cartan, am vrut sa fiu fair-play cu el, sa-i spun acest lucru, dar nu mi-a raspuns la telefon”, a declarat Bebe Enciu, care a anuntat ca din sezonul viitor se va implica mult mai activ in viata echipei de fotbal din localitate.
In acest moment, Viitorul Curcani ocupa locul 13 in clasamentul Ligii Tractoristilor, are doar 9 puncte si doua partide restante. Lotul de jucatori este subtire din punct de vedere valoric si numeric, insa antrenorul Gigel Zamfir – Zamba spera ca pana sambata, cand echipa sa va da piept pe teren propriu cu Agricola Borcea, sa reuseasca sa legitimeze 3 jucatori de certa valoare, care in stagiunea precedenta au evoluat pentru Rapid Ulmeni. De asemenea, portarul Sector si mijlocasul Stefanesti si-au anuntat intentia de a-si continua cariera la Viitorul Curcani.

No Comments

  1. Cum dracu sa legitimeze acum jucatori?…Nu se poate asa ceva

  2. Ja onoare cu curcani si cu zamba sa o ia d jos el vrea echipa p c legitimeaza el jucatori ca e demis din functie nu are c cauta la ajf

  3. din pacate se tot vorbeste pe acest subiect de cel putin doua saptamani, problema este simpla atat Curcani cat si Sohatu trebuie sa joace la ONOARE, prima a retrogradat a doua nu a existat vreodata din punct de vedere fotbalistic, fara acte in regula, comentam doar efectele acestei situatii si nu cauza, pentru ca echipa Viitorul Curcani este prostia intruchipata a AJF. Astept comentarii si voi raspunde cu drag, pe legislatie.