Special — 7 noiembrie 2013 at 11:48

Si Oltenita il sustine pe Nelu Tatu

by

Pe zi ce trece, numarul echipelor care isi anunta public intentia de a-l vota pe Nelu Tatu la alegerile pentru functia de presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal Calarasi este tot mai mare. Practic, cei care au mai ramas de partea lui Cataros pot fi numarati pe degetele de la o singura mana. Este vorba despre delegatii echipelor Partizan Crivat, Libertatea Belciugatele, Spicul Roseti si Viitorul Dichiseni.
Afland de intentia lui Nelu Tatu de a-l numi pe vicepresedinte al AJF Calarasi pe primarul Petre Tone, Oltenita si-a manifestat public intentia de a-l sustine pe Tatu. Imediat, Spantov, Chirnogi si Curcani s-au aratat incantate de idee, primarii celor trei localitati aflandu-se in relatii de stransa prietenie cu Tone. Deocamdata, singurii care mai fac figuri sunt chirnogenii, dar printr-o interventie politica totul se va rezolva in favoarea lui Nelu Tatu, singurul om capabil sa scoata fotbalul calarasean din mocirla.
„Eu am inteles ca Bratu Cataros l-a pus pe Fenghea, despre care eu nu stiu daca este arbitru, sol de pace din partea AJF Calarasi sau delegat la Viitorul Dichiseni, sa stranga semnaturi pentru demiterea lui Daniel Stefan din fruntea arbitrajului calarasean. Cei care semneaza pentru a-l da afara pe Gascanu, care este un baiat tanar, serios, care pune accent pe arbitri tineri, asa cum se intampla in toata Europa, trebuie sa-l voteze pe Cataros la viitoarele alegeri. Practic, Cataros il vinde pe Gascanu. Asta este pacat bisericesc. Nu stiu cum poate sa doarma noaptea daca el umbla cu asemenea mizerii”, a declarat Nelu Tatu.
 

No Comments

  1. va dau scris ca cei de la crivat si chirnogi nu il sustin suta la suta pe cataros.

  2. A mai fost Nelu Tatu in fruntea sportului calarasean si a plecat cu tinicheaua de fund. Ati uitat?A fost si la primarie si a plecat la fel si cu dosar penal.Gata ,gata s-o bage si pe nevasta sa la zdup ca si-a bagat mana in gestiunea de la posta s.a.m.d. Pe unde a fost a dat TUNURI.Cand a fost viceprimar i-a lasat cu datorii pe cei care i-a dat bani sa le plkateasca impozitele.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *