SPORT — 7 noiembrie 2013 at 12:22

"Cataros are zilele numarate"

by

Intr-un moment in care se parea ca razboiul de la Curcani s-a incheiat si Bratu Cataros a incredintat echipa de fotbal autoritatilor locale, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade in aceasta dimineata. Viitorul fost presedinte al AJF Calarasi a decis de unul singur ca Viitorul Curcani sa joace unde vrea finantatorul Doru Cartan, iar acesta a ales sa dispute meciul cu Agricola Borcea la Fundulea, duminica, 10 noiembrie, cu incepere de la ora 12:00.
Hotararea este una care incalca flagrant regulamentul si nu demonstreaza altceva decat ca Bratu Cataros nu da doi bani pe oamenii care fac parte din Comitetul Executiv al AJF Calarasi. „Eu ii sfatuiesc pe cei care joaca impotriva acestei echipa sa faca contestatie. In locul celor de la Borcea, eu nu m-as duce sa joc la Fundulea. Noi vom juca cu ei peste doua saptamani si o sa le contest toti jucatorii. Se vedem ce o sa mai spuna atunci Cataros si Cartan. Cataros stie ca are zilele numarate si isi face de cap. Eu voi lua atitudine in momentul in care va trebui sa votez. Nu pot fi de acord cu asa ceva. Cataros sa faca ce vrea el, dar nu la AJF Calarasi, ci la el acasa. Fotbalul se conduce respectand regulamentul si pe cei care participa la acest campionat judetean. Eu nu vreau sa fiu partas la aceasta mizerie. Noi, in Comitetul Executiv, am hotarat ca echipa sa joace la Curcani sau sa nu joace deloc, dar vad ca presedintele AJF Calarasi nu tine cont de acest lucru”, spus Ion Radu – Slick, presedintele lui Venus Independenta. Acesta face parte din Comitetul Executiv al AJF Calarasi, ca reprezentand al echipelor din Liga Tractoristilor.
Bebe Enciu, cel care a pastrat legatura intre autoritatile locale din Curcani si AJF Calarasi, a ramas socat in momentul in care a aflat ca Bratu Cataros s-a sucit si acum este de partea lui Doru Cartan. „Ieri, m-a sunat Nita Miron si mi-a zis ca echipa va juca la Curcani. I-am anuntat pe oamenii de aici, toti erau in culmea fericirii, iar astazi m-a sunat tot Nita Miron si mi-a zis ca Bratu Cataros a decis de unul singur sa il lase pe Doru Cartan sa joace la Fundulea. L-am sunat pe Cataros timp de doua ore pe telefonul mobil, dar nu mi-a raspuns. Am sunat inapoi la doamna Nita Miron si mi-a spus ca a primit ordin de la Cataros sa le spuna tuturor celor care il cauta ca este in concediu pana marti. Asta este bataie de joc. Eu am fost astazi in Calarasi, puteam sa ma duc si sa vorbesc cu el fata in fata, dar el sta ascuns. Am avut o intalnire la Consiliul Judetean Calarasi si vreau sa va dau asigurari ca omul asta nu va mai fi ales in fruntea fotbalului calarasean. Nu mai are nici un fel de sprijin”, sustine Enciu, care promite ca isi va continua actiunea deschisa in instanta impotriva lui Bratu Cataros.
Nici Valeriu Tutuianu, viceprimarul comunei Modelu, celalalt reprezentant al echipelor din Liga Tractoristilor in Comitetul Executiv al AJF Calarasi, nu a fost consultat de catre Bratu Cataros. „Nu stiu nimic despre acest subiect. Am fost la sedinta Comitetului Executiv si am stabilit un lucru. Mai departe, ceea ce s-a intamplat nu are legatura cu persoana mea. Nu stiu de ce s-a razgandit Cataros, dar eu stiu ca Doru Cartan a spus saptamana trecuta, inainte meciului pe care trebuia sa-l joace impotriva noastra, ca vrea sa se retraga”, a precizat Tutuianu. Pana la inchiderea calculatorului, Bratu Cataros nu a putut fi contactat pentru a-si exprima punctul de vedere.

No Comments

  1. din pacate se tot vorbeste pe acest subiect de cel putin doua saptamani, problema este simpla atat Curcani cat si Sohatu trebuie sa joace la ONOARE, prima a retrogradat a doua nu a existat vreodata din punct de vedere fotbalistice, fara acte in regula, comentam doar efectele aceste situatii si nu cauza, pentru ca echipa Viitorul Curcani este prostia intruchipata a AJF. Astept comentarii si voi raspunde cu drag, pe legislatie.

  2. din pacate acest suporter are perfecta dreptate.numai Cataros nu vede acest lucru.probabil NASUL AJF calarasi se crede peste statute si regulamente.rusine.