Special — 6 noiembrie 2013 at 12:34

Secretele Ligii Tractoristilor

by

Saptamana asta am ras de ne-a durut burta cand am aflat ca Bogdan Pralea, portarul la CSM Calarasi, s-a hotarat sa plece la rivalii de la HC Vaslui. Deocamdata, conducatorii clubului calarasean nu sunt de acord cu acest transfer, dar portarul va ajunge la moldoveni incepand cu data de 24 noiembrie 2013. Va prezentam, in continuare, un pamflet cu privire la starea natiunii din Liga Tractoristilor.
– Toti spectatorii care vor asista sambata la meciul dintre Victoria Nefliu Gaura si Dunarea Ciocan Esti se vor putea delecta imediat dupa joc cu cate o pizza si cate cinci beri la celebrul restaurant cu specific neflian La Partid. Nu va faceti griji! Plateste Marone pentru toata lumea.
– Arbitrul Ionel Radulescu nu i-a ajutat pe cei de la Ulmeni sa castige, ci i-a ajutat pe cei de la Oltenita sa piarda.
– Victoria Chirnogi a marcat un gol perfect valabil la Ciocanesti, dar acesta a fost anulat pe motiv de offside. N-am incercat sa aflam numele observatorului, dar „asistentul” caruia i-a curs sange din nas are o noua porecla, Festa.
– De la numirea lui Gheorghe Stamelatos in functia de antrenor principal, Unirea Manastirea nu a mai pierdut nici un meci in deplasare. Viceprimarul Bogdan Gingasu a trimis o adresa catre AJF Calarasi prin care cere ca formatia de pe malul Mostistei sa dispute toate meciurile in deplasare.
– Derby-ul suferintei, dintre Dunarea Gradistea si Dinamo Sarulesti, va fi transmis in direct de Eurosport si prezentat drept Etiopia – Somalia.
– Lui Costel Ghita, de la Pietroiu, nu ii este frica de Cataros, ci de pikamer.
– Aflat in stare de suspendare, arbitrul Gabriel Bondoc a postat un mesaj emotionant pe Facebook: „Cumpar schiuri”.
– Independenta are mari probleme in defensiva. Antrenorul Ilie Zeciu are o singura solutie, legitimarea „asistentului” Daniel Vasile, cetatean al comunei Independenta. Acesta a fost delegat sambata trecuta la meciul dintre Roseti si Pietroiu, scor 4-1, unde s-a remarcat ca libero al formatiei gazda.
– Pana la meciul de la Vaslui, inca doi jucatori vor pleca de la CSM Calarasi.
– De ce comit arbitrii calaraseni atat de multe greseli? Se pregatesc sa arbitreze pe Steaua in Liga I.

Comments are closed.