SPORT — 6 noiembrie 2013 at 12:41

Se mai lungeste ciorba de Curcani?

by

Bratu Caţaros este preşedintele AJF Călăraşi care rezolvă, de fiecare dată, problemele asociaţiei într-o manieră originală. De fiecare dată pe lângă regulament. Nici măcar în spiritul său. Ultima năzbâtie se referă la cazul „Viitorul Curcani”. O echipă născocită dintr-o „mamă” şi un „tată” care acum au decis să nu-şi mai vorbească. În vară, finanţatorul formaţiei Viitorul Sohatu, un oarecare domn Cartan, n-a mai găsit suficientă înţelegere la primărie, incapabilă să-i pună la dispoziţie un teren de fotbal civilizat şi şi-a mutat echipa cu toate catrafusele la Curcani.
Click aici pentru continuarea articolului!

No Comments

  1. Neterminat subiectul Sorine , ai ramas fara cuvinte?

  2. din pacate se tot vorbeste pe acest subiect de cel putin doua saptamani, problema este simpla atat Curcani cat si Sohatu trebuie sa joace la ONOARE, prima a retrogradat a doua nu a existat vreodata din punct de vedere fotbalistic, fara acte in regula, comentam doar efectele acestei situatii si nu cauza, pentru ca echipa Viitorul Curcani este prostia intruchipata a AJF. Astept comentarii si voi raspunde cu drag, pe legislatie.

  3. care mama care tata.acesta echpa nu a avut decat o mama.si acesta este primaria curcani.ca de, tati poti fi mai multi.