SPORT — 4 noiembrie 2013 at 13:12

Costel Ghita se considera intimidat

by

Dupa ce a anuntat public ca il va sustine pe Nelu Tatu in campania electorala pentru postul de presedinte al AJF Calarasi, Costel Ghita, delegatul celor de la Avantul Pietroiu, se considera persecutat de catre uneltele lui Bratu Cataros. Derby-ul de sambata, din cadrul etapei cu numarul 10 a Seriei B din Categoria Remorca, a fost pierdut de catre Avantul cu scorul de 4-1 in fata liderului, Spicul Roseti.
„De cand am anuntat ca sunt alaturi de Nelu Tatu, eu si echipa mea am parte numai de neplaceri din partea celor de la AJF Calarasi. La meciul cu Galdau au incercat ei ceva, dar nu le-a iesit. Acum, la Roseti, Solomon ne-a facut praf. Ne-a dat un om degeaba afara. I-a avut ca arbitri asistenti pe Daniel Vasile, care a jucat ca libero pentru cei de la Roseti, si pe Tudor Miron, baiatul Nitei Miron. A fost comanda ca sa ma faca la acest meci. A venit la Roseti si Constantin Dobrin, care a incercat sa-mi explice mie ca nu fac bine daca nu il sustin tot pe Cataros. Eu daca am anuntat ca voi merge pe mana lui Nelu Tatu, nu ma intorc din drum. Cei de la AJF Calarasi joaca la intimidare, insa vreau sa ii anunt ca nu mai au mult de trait in fruntea fotbalului calarasean. Ne-am saturat de atatea nedreptati”, a declarat Costel Ghita.
Delegatul celor de la Pietroiu s-a aratat dezgustat si de atitudinea lui Nicolae Rasnoveanu, primarul comunei Roseti. „Eu aveam pretentii de la oamenii din Roseti. Nu ma asteptam ca tocmai primarul Rasnoveanu, care se afla in fruntea unei comune importante din acest judet, sa dea dovada de un comportant incalificabil. Tot timpul a stat cu gura pe mine, ca sa ma exprim elegant. La finalul jocului incerca sa imi explice si el ca nu e bine ca il sustin pe Nelu Tatu. Noi, cei cel care il sustinem pe Tatu, suntem oameni cu experienta. Eu sunt de peste 30 de ani in fotbal si nu ascult eu la ce imi zice Rasnoveanu. Vrem sa facem o schimbare, altfel se va alege praful. Vorbesc zi de zi si cu alti delegati si toti am luat decizia de a nu-l mai vota pe Cataros”, a precizat Costel Ghita.

No Comments

  1. te’a facut solo a? :))) nu mai zici ca a’ti venit la roseti si a’ti jucat mai urat ca la voi la pietroiu si ca noi v’am dat maj golurilor cand eram noi in 10 ca si noi am avut rosu care a fost meeritat dar si la voi trebuia eliminat mai de mult mustata ala am avut si 11 metri clar care nu a fost acordat …nu mai pune neputinta echipei tale pe carca arbitrilor ca nu va facut solo mai lucreaza cu echipa decat sa stai sa dai declaratii aiurea bai nea cutare;)

  2. Nu baga mana in foc ptr Solo , ca ai sa te arzi…cel mai mare spagar …un jandarm corupt ( ca arbitru).

  3. Pai nu veniti acasa la pietroiu ce parere aveti ? :))

  4. James lasa galagia! :))))