SPORT — 4 noiembrie 2013 at 14:18

Cataros l-a enervat pe Gazu

by

Razboiul de la Curcani este departe de a se fi incheiat. Saptamana trecuta s-a stabilit ca Viitorul Curcani poate activa numai la Curcani, in caz contrar urmand ca echipa sa fie exclusa din Liga Tractoristilor. Intre timp, Bratu Cataros s-a razgandit si vrea sa il lase pe Doru Cartan sa evolueze in continuare in campionatul judetean, pe orice teren, sub denumirea de Viitorul Sohatu.
Astazi, primarul comunei Curcani, Aurel Gazu, a purtat o noua discutie cu presedintele AJF Calarasi si a fost anuntat ca abia miercuri va afla care este decizia lui Cataros. Intre timp, Cartan s-a laudat ca azi au inceput lucrarile de amenajare a terenului de la Sohatu, sperand ca astfel i se va permite sa evolueze la Fundulea. Simtind ca Bratu Cataros este dispus sa lase comuna Curcani fara echipa in Liga Tractoristilor pentru a-i face pe plac lui Cartan, primarul Aurel Gazu si-a intarit ideea de a-si cauta dreptatea in instantele civile.
Astfel, daca Bratu Cataros va face in asa fel incat Viitorul Curcani sa evolueze in alta parte decat la Curcani sau daca va schimba denumirea echipei in Viitorul Sohatu si ii va da dreptul lui Doru Cartan sa isi aleaga orice stadion din judet pe care sa evolueze, Gazu si presedintele AJF Calarasi se vor intalni doar la tribunal. Ion Radu, presedintele lui Venus Independenta, face parte din Comitetul Executiv al AJF Calarasi si nu este de acord ca autoritatile locale din comuna Curcani sa fie trase pe sfoara de catre Cataros si Cartan. „Cataros nu poate sa faca ce vrea el, de capul lui, pentru ca nu este campionatul lui. Trebuie sa respectam regulamentele si ceea ce am stabilit impreuna. Eu voi vota in continuare pentru ca echipa sa ramana la Curcani sau sa dispara. Cartan poate sa faca ce vrea el, pe mine nu ma intereseaza”, a spus Slick.

No Comments

  1. nu va mai juca nici una din echipe.nu se mai poate.fiecare o va ataca pe cea care va avea castig de cauza.aupa mine nici una nu merita sa mai joace.

  2. Mascariciu asta de la independenta vrea sa escluda echipa ca sa ii ia p razvan si inca un jucator d la sohatu dar asta nu s va intampla ptr ca echipa va juca.ce nu intelege chiar si gazu ca css curcani a retrogradat vb d doua echipe diferite dar voi nu intellegeti

  3. Sange,cs curcani a retrogradat,dar acum poate ca jucau in onoare !