SPORT — 1 noiembrie 2013 at 20:01

Ultima impresie conteaza, nu?

by

Dunarea Eleven are obiceiuri de echipa mare, dar pacat ca isi propune doar sa evite promovarea. Astazi, elevii lui Mirel Condei au castigat inca trei puncte fara sa se intrebuinteze prea tare, fara sa dea pe spate publicul aflat in tribune. A fost suficient ca Mircea Stefan sa realizeze o dubla in numai doua minute si victoria a fost asigurata. Adversarul s-a numit Conpet Ciresu si n-a miscat nimic in front.
Cele doua goluri reusite de catre fiul presedintelui sunt imbucuratoate. Echipa a urcat acum pe locul al doilea, insa nu trebuie sa ne entuziasmam atat de mult incat sa credem ca Dunarea Eleven poate ataca promovare. Acest loc secund este unul mincinos pentru ca elevii lui Mirel Condei au obtinut doar 6 puncte cu echipele situate in prima parte a clasamentului.
In snobismul nostru incurabil, dispretuim munca in fotbal, truda e mai degraba semn de mediocritate, chin si plictis. Baietii astia – ori de unde ar veni, din cele patru zari… – muncesc din greu in orice meci, ajungand la o frumusete a trudei. Daca ni se da voie s-o spunem ceva mai contrastant, fotbalul prezentat de Dunarea Eleven in turul campionatului a fost de o seriozitate incantatoare. Mircea Stefan a marcat de doua ori si a iesit la pauza. Cei care au vazut meciul spun ca n-a rupt gura targului. Insa si-a facut datoria de atacant, a punctat pe tabela de marcaj. Nu are rost sa spunem acum ca si-a dat seama ca a inceput campionatul abia in ultima etapa a turului din moment ce reusitele sale au dat siguranta echipei.
Pana la urma, ultima impresie este cea care conteaza. Mircea Stefan a fost cel de care ne e dor abia in ultima etapa a turului. Pentru el, fotbalul se prezinta ciudat. Ii este mai frumos dorul de fotbal, decat fotbalul in sine.
Dunarea: Popa – Cainaru, Topor, Huzuneanu (Nicodim), Sescioreanu – Kanda, Matei, Petre (Bertea), Andrei – M. Stefan (Lupascu), M. Serban (Tudor). Antrenor: Mirel Condei
Oţelul II – CS Ştefăneşti    2-0
Tudorie (10), Chipirliu (20)
Dunărea Călăraşi – Conpet Cireşu    2-0
M. Ştefan (16, 17)
Rapid Feteşti – Callatis Mangalia    2-3
T. Ivan (6), V. Stanciu (88) / Doicaru (3), I. Soldat (36), Erdinci Cogali (58)
CS Afumaţi – Gloria Pop. Leordeni    0-0
FC Voluntari – Sporting Lieşti    5-0

Ad. Voicu (10, 35), E. Stan (60), M. Muscă (70), M. Vasile (82)
Viitorul Axintele – Progresul Cernica    1-1
Fătu (20 – pen.) / A. Enciu (15)

No Comments

 1. Nici asa nu e bine,,,,nici asa…mai bine nu dadea iar nici un gol si erai si tu multumit total…:))) bafta dunarea!!!!!

  • Citeste textul mai cu atentie si vei observa ca gresesti daca spui ca pe mine m-ar multumi ca echipa sa nu castige. In plus, te invit sa cauti si textul pe care l-am scris dupa meciul cu Axintele.

 2. Am citit mereu cronicile tale….doar o intrebare am…ai fost macar la un meci al echipei dunarea acolo la calarasi?

  • Eu n-am scris niciodata cronica de meci. In presa de astazi nu se mai face cronica de meci pentru ca mijloacele de informare sunt mult mai variate. Da, am fost si la meciurile Dunarii.

 3. Le-am citit…dar din cate vad eu nici cand sunt pe locul 2 cei de la dunarea nu este bine..gasiti dumneavoastra ceva ca in articolul asta ca au doar 6 puncte cu primele deci nici asa nu e bine si am citit toate articolele dumneavoastra si se intelege din ele ca aveti ceva personal cu mircea sau fiul presedintelui de acolo de la calarasi nu vreau sa va suparati poate gresesc dar asa se pare…succes echpei din calarasi mai departe

  • A fost vreun meci in care Mircea Stefan a jucat bine si eu nu am evidentiat acest lucru? El este capitanul echipei, poarta tricoul cu numarul 10 si este fiul presedintelui. Sunt suficiente motive pentru a fi in centrul atentie. Sunt suficiente motive pentru ca publicul sa astepte multe de la el. Din pacate, el s-a ridicat la nivelul asteptarilor in doar doua partide.
   La Calarasi se face nunta pentru ca echipa este pe locul al doilea, insa in acest sezon competitional, dupa meciurile din sezonul regulat urmeaza meciurile din play-off sau play-out. Sa se faca nunta daca echipa se va afla pe locul al doilea in play-off, nu acum, in timpul sezonului regulat.

 4. Mircea a jucat de atatea ani si la juniori si la echipa mare,mai bine,mai slab,foarte bine cand golurile lui aduceau victoria Dunarii,cand nimeni nu se inghesuia sa bata 11m la scoruri cand presedintii de atunci stateau in genunchi ca el sa dea gol….asa ca lasati.l in pace,poate nu trece printr.o perioada buna dar toti sunteti cu ochii pe el , mai uitati.va si la alti fotbalisti si numarati pasele sau greselile lor