Special — 30 octombrie 2013 at 11:27

Secretele Ligii Tractoristilor!

by

Arbitrajul calarasean nu va putea ajunge pe cele mai inalte culmi ale performantei pana cand nu ii vom vedea in aceeasi brigada pe sarbatoritii zilei, Cristian Andrei si Gigel Nastase. Un sincer si calduros LA MULTI ANI din partea tuturor tractoristilor! Acum am aflat si de ce este asa frumos afara. Urmeaza, ca in fiecare miercuri, un pamflet despre starea natiunii din Liga Tractoristilor.
– Arbitrul Gabriel Bondoc a primit nota proasta din partea observatorului Viorel Stefan. Mai grav este ca fluiericiul considera mai departe ca nu e prost.
– Cristian Andrei si Gigel Nastase sunt nascuti in aceeasi zi cu Diego Maradona. Deloc intamplator. De acum inainte, in Liga Tractoristilor il avem pe Cristian Andrei – Maradona al Fluierului si Gigel Nastase – Maradona al Fanionului.
– Atunci cand va acorda gresit un penalty, arbitrul Cristian Andrei va putea spune ca a fost fluierul lui Dumnezeu.
– Atunci cand o sa valideze un gol din offside, „asistentul” Gigel Nastase va putea spune ca jucatorul care a marcat a fost scos din offside de catre Dumnezeu.
– Victoria Lehliu Gara a renuntat la serviciile lui Marius Iordache – Marone. Valorosul jucator se afla acum in probe la Rapid Razvani.
– In deplasarea de la Mangalia, cel mai bun om al celor de la Dunarea Eleven a fost soferul autocarului. „Daca mai castigam inca vreo doua meciuri in aceeasi maniera categorica, are toate sansele sa ajunga titular”, a declarat antrenorul Mirel Condei.
– Oltenita s-a dus cu rezervele la Necliu. Daca mergeau titularii, altul era scorul. 6-0…
– Borussia Dor Marunt isi doreste foarte mult sa redevina „lanterna rosie”, altfel nu se explica cum n-au reusit sa dea gol dintr-un penalty primit de pomana in ultimul minut de joc.
– Penalty-ul primit de Borussia Dor Marunt in ultimul minut de joc al meciului cu Borcea a fost acordat in compensatie fata de penalty-ul pe care Bondoc l-a inventat pentru Ciocanesti in meciul jucat impotriva celor de la Dor Marunt.
– Viitorul Curcani nu are nici un viitor.

Comments are closed.