SPORT — 29 octombrie 2013 at 14:18

Cartan: "Nu ma duc la Curcani!"

by

Desi Comitetul Executiv al AJF Calarasi a hotarat ca Viitorul Curcani sa evolueze la Curcani, altfel va ajunge sa fie exclusa din campionat, finantatorul Doru Cartan spune ca nu se va mai intoarce niciodata pe stadionul din comuna condusa de catre primarul Aurel Gazu si intentioneaza sa trimita o cerere catre forul fotbalistic judetean pentru a cere schimbarea stadionului pe care trebuie sa evolueze in calitate de echipa gazda.
„Am pierdut foarte multi bani pentru ca azi am plecat la Calarasi in loc sa fiu pe santier. Acolo a fost ca la psiholog. Toata lumea imi spunea ce trebuie sa fac, nimeni nu m-a lasat sa vorbesc. Normal era sa imi adreseze mie o intrebare si lui Enciu, care nu stiu in ce calitate a fost el acolo, o intrebare. Eu nu am de gand sa ma duc sa joc la Curcani. O sa depun o cerere prin care o sa solicit schimbarea stadionului. Nu are cum sa nu mi-o aprode. Voi invoca faptul ca suprafata de joc este proasta. Vom face deplasarea la Modelu, vom juca, dupa care vom juca in alta parte, cel mai probabil la Progresul, un sat care apartine de comuna Sohatu. Nu mi-a placut cum am fost tratat la Calarasi. Cei de la AJF trebuie sa ma respecte pentru ca sunt unul dintre putinii investitori privati din fotbalul calarasean. Ei au vrut sa nu-i supere pe cei de la Curcani. Le-a fost frica. Eu le-am zis foarte clar ca nu ma duc la Curcani. Dupa sedinta, am vrut sa imi iau fisele jucatorilor si sa plec la Bucuresti, sa ma inscriu in campionatul din Bucuresti, dar Cataros nu a vrut sa-mi dea nici un document”, a povestit Doru Cartan.
Starea proasta a gazonului din Curcani nu reprezinta un motiv suficient de intemeiat incat AJF Calarasi sa decida ca Viitorul Curcani poate juca pe un alt stadion.

Forul organizator al competitiei are dreptul de a schimba, în caz de fortă majoră, stadionul, ziua, ora de începere sau localitatea de disputare a jocului.

Schimbarea programării se poate face la solicitarea cluburilor organizatoare, pentru motive întemeiate – distrugerea vestiarelor, a tribunelor, distrugerea grava a suprafetei de joc, calamitati naturale – astfel:
a) ora de disputare a jocului, cu 7 zile înainte de la programarea lui, chiar fără acordul echipei care se deplasează, dar care va fi anunţată, în mod obligatoriu de către forul organizator, cu cel puţin cinci zile înainte de ziua disputării jocului.
b) ziua de disputare a meciului sau localitatea, numai cu acordul celeilalte echipe, cu cel putin 7 zile înainte.
Clubul organizator nu poate schimba ora, ziua, terenul sau localitatea de disputare a jocurilor stabilite de forul organizator, fără aprobarea acestuia, sub sanctiunea pierderii jocurilor respective.
Cluburile participante în campionatele organizate de FRF/LPF/AJF sunt obligate să comunice anual, prin cererea de înscriere în competitie, stadionul/sala pe care vor desfasura jocurile oficiale si sa instiinteze în scris forul competent, cu minim 5 zile înainte de jocul oficial următor pe teren propriu (zile incluse), cu privire la orice schimbare intervenită în privința stadionului pe care organizează jocurile. Viitorul Curcani nu a prezentat AJF Calarasi nici un document prin care sa demonstreze ca poate evolua la Curcani.
Omisiunea unui club de a comunica în termen FRF/LPF/AJF stadionul/terenul/sala pe care organizează jocurile oficiale, precum și documentele care atestă dreptul de folosință a acestuia, conduce la neprogramarea echipei clubului în cauză pentru jocul respectiv.

No Comments

  1. la Progresu nu mai sunt nici portile de joc,e doar un maidan pe care pasc cai si vaci:)

  2. cartan spune ca enciu nu avea nici o calitate.dar calitatea lui care era.presedinte la un club care nu exista.al unui club fara identitate.o sa mai joace anul asta in liga a patra cand o sa joc si eu i liga campionilor.sa zica mersi ca nu merg mai departe sa ii acuz de fals,uz de fals si folosirea unui nume inregistrat la OSIM.vai mama lor de investitori privati.

  3. Care nume ma voi nu mai faceti diferenta intre css curcani si viitorul curcani poi nu va duce capul ba baieti