SPORT — 29 octombrie 2013 at 11:27

Cartan, la Curcani sau nicaieri!

by

Comitetul Executiv al AJF Calarasi, reunit astazi la „Casa Alba”, a hotarat ca formatia Viitorul Curcani, o struto-camila rezultata din amorul ghebos dintre Viitorul Sohatu si autoritatile locale din Curcani, sa activeze in continuare tot la Curcani, in caz contrar urmand a fi exclusa din Liga Tractoristilor. Finantatorul Doru Cartan nu a fost de acord cu aceasta decizie, dar i s-a acordat termen pana joi, 31 octombrie, ca sa se razgandeasca.
„Eu m-am dus acolo cu documente, am incercat sa-i explic lui Doru Cartan ca nu are nici un motiv sa plece de la Curcani, dar el nu a vrut deloc sa-si schimbe decizia de a pleca cu echipa in alta parte. Membrii Comitetului Executiv i-au explicat ca nu poate juca in alta parte, i-au aratat regulamentului, dar el nu a vrut sa inteleaga. I-am spus sa vina la Curcani, facem un act la notariat, il lasam sa joace acolo, nu il deranjeaza nimeni, dar a zis ca nu mai vrea sa dea ochii cu Zamba dupa tot acest scandal. Zamba o sa-i rada in nas cand o sa-l vada. Cartan mi-a zis ca nu mai vrea sa fie Zamba antrenor, dar primarul de la Curcani nu este de acord cu schimbarea antrenorului. Eu, daca eram in locul lui, veneam si jucam la Curcani pana la finalul campionatului, iar de la vara ma duceam cu echipa oriunde doream. El n-a inteles lucrurile astea. O tot dadea ca vrea sa schimbe denumirea echipei, dar Cataros i-a explicat ca acest lucru nu este posibil in timpul campionatului. A tot amenintat ca o sa mearga mai departe ca sa i se faca dreptate, dar nu stiu ce inseamna asta si nu cred ca are cui sa se adreseze deoarece el nu are nici un document care sa ii dea dreptate. El a facut o intelegere verbala cu cei de la Curcani, AJF Calarasi a acceptat-o, dar Cartan s-a razgandit intre timp si s-a ajuns in aceasta situatie”, a explicat Bebe Enciu, omul care a reprezentat autoritatile locale din Curcani la sedinta Comitetului Executiv.
Pana la inchiderea calculatorului, Doru Cartan nu a putut fi contactat pentru a-si exprima punctul de vedere. In cazul in care nu va dori ca Viitorul Curcani sa evolueze in continuare la Curcani, se va ajunge in situatia ca formatia sa fie exclusa din campionat. In ceea ce priveste soarta celor de la Dinamo Sarulesti, s-a hotarat, de comun acord cu primarul din Sarulesti si cu presedintele Bratu Cataros, ca formatia sa activeze mai departe in Liga Tractoristilor, urmand sa-si dispute jocurile de pe teren propriu la Fundulea sau la Lehliu Gara.

No Comments

  1. Pt Doru CARTAN
    Vino la Fundulea si fa echipa si lasa i pe brazilienii de la Curcani ,tu nu mai ai echipa ,Fundulea are nevoie de un sponsor ,asta daca iti mai doresti sa investesti in fotbalul din Calarasi si crede ma ca faci o echipa de primele locuri ….

    • Nu te lasa inselat. Cartan nu e sponsor, nici investitor si nici macar creditor. Cred ca doar are nevoie de atentie si publicitate.

  2. Știe cineva ce s-a hotărât în legatura cu meciul dintre sarulesti si ulmeni?

  3. e bun de sponsor.e bun la fundulea.dar sa aveti ce pune gaj.