SPORT — 27 octombrie 2013 at 06:30

Victorie la pas pentru Victoria Lehliu !

by

Stadionul „Liviu Cucu” din Lehliu-Gara a fost ieri gazda unui regal fotbalistic oferit de doua echipe aflate in partea superioara a clasamentului. Astfel, surpriza placuta a inceputului de campionat, nou promovata CSM Oltenita, nu a putut sa tina pasul cu lehlienii, pierzand clar meciul cu 4-0. Vremea excelenta si spectatorii prezenti in tribune alaturi de galeria Victoriei Lehliu, renascuta la acest meci, a facut ca spectacolul sa fie complet.
Nici nu s-au asezat bine in ghete si tinerii jucatori din Oltenita s-au vazut condusi pe tabela de marcaj inca din minutul 3, atunci cand Emil Stoica a scapat singur si a plasat mingea la coltul lung. Pana in minutul 35, lehlienii rateaza doua mari ocazii de gol prin Marin Liviu, insa portarul oltenitenilor a respins de fiecare data . In minutul 40, acelasi Liviu a cazut in careu si arbitrul a acordat penalty, Emil Stoica realizand dubla. Scor la pauza, 2-0 si meciul se indrepta spre o victorie fara emotii a Lehliului.
Repriza a doua a inceput cu aceleasi coordonate, lehlienii atacand si Oltenita incercand sa dea lovitura pe contraatac. Ocazii de partea celor de la CSM nu au fost importante. In minutul 60, un jucator al Lehliului centreaza, mingea ajungand la Haidu Costin care mareste scorul la 3-0. La fel ca in prima repriza dupa marcarea golului, Lehliu a ratat doua mari ocazii prin acelasi Marin Liviu. In ultimele minute, Felix Vernescu reuseste sa treaca de doi jucatori olteniteni si plaseaza mingea pe langa portar, modificand tabela la 4-0. Acesta ramane si scorul final, oltenitenii fiind la a doua partida in care nu au marcat, primind in doua meciuri 10 goluri.
De remarcat ca si echipa de juniori a Lehliului a facut un meci mare, reusind sa castige cu 5-1 dupa o serie de infrangeri.

No Comments

  1. Normal ca juniorii Oltenitei au pierdut cand au pe banca un antrenor care nu are nici o treaba cu sportul numit „fotbal”…acesta nu stie nici macar unde a jucat, acesta nu stie nici sa vorbeasca dar sa mai stie si fotbal.El crede ca a jucat la „Necliu” in loc de Lehliu…