SPORT — 27 octombrie 2013 at 10:15

Frasinet, lider in Categoria Remorca

by

Astazi, cu incepere de la ora 11:00, s-au desfasurat partidele din cadrul etapei a 9-a a Seriei A a Categoriei Remorca. In urma rezultatelor consemnate in aceasta runda, Unirea Frasinet a trecut pe primul loc in clasament, profitand de remiza de pe teren propriu, scor 3-3, in partida disputata impotriva celor de la Phoenix Ulmu II. Rezultatele puse la dispozitie, cu generozitate, de catre Mircea Brandusa, viitorul presedinte al CJA Calarasi. Practic, si-a intrat deja in rol!
Luica – Spantov 1-1
Frasinet – Plataresti 5-1
Budesti – Belciugatele 2-5
Dorobantu – Stefanesti 0-1
Frumusani – Nana 2-4
Mitreni – Soldanu 2-4
Crivat – Ulmu 3-3

No Comments

  1. La Frasit e o echipa plina numai de tarani :)))) nu inteleg cum sunt aia pe primu’ loc.nu au o treaba cu fotbalu’ , se uita numai sa loveasca adversaru’ .

  2. uite cum e romanu,ofticos…de ce? pentru ca nu e in locul celor de la frasinet….ma uite la comentariul acelui ,,anonim,, si ma minunez…daca ar fii adevarat ce spune, nar fii o problema,dar ceva il contrazice…. jumatate din meciurile castigate de frasinet sunt in deplasare,si e cam greu sa lovesti acolo ca nu cred ca iesi bine,iar meciurile de acasa sunt castigate normal fara intrari la rupere cum zice ,,anonim,,… fotbalul e un joc barbatesc,se joaca un pic mai tare… si eu am iesit cu piciorul facut praf la un meci in deplasare, dar nu mam apucat sa dau comuri ca echipa X e o echipa de tarani,ca jucatorul Y este un dement,,nu niciodata pentru ca ar fii un lucru urat…asa ca lasate ,,anonim,, de comentarii ca acolo la frasinet se joaca fotbal,nu arte martiale cum spui tu…merci

  3. La noi nici macar adversarii care ne-au rupt cand am fost in deplasari nu au avut parte de tratamentul de care spune anonim,daca cineva de la noi joaca urat intr-un meci acasa il asigur ca in 20 de minute se aud 5,6 voci de pe margine care il cel afara si inainte de toate noi nu am castigat nici un meci altfel decat pe teren

  4. cu jucatori de la d. nu o sa mai mearga asa baieti

  5. Frasinet tu vezi ce ai scris acolo ? Pai pe margine se tipa intra de rupei picioare si se injura ca la usa cortului. Cum poti sa spui tu una ca asta ? chiar asa nesimtit esti ? :)))

  6. bei ,,anonim,, aia au si doi jucatori de liga 3 si unul de liga 2,, pffffffff esti culmea nu stiu ce ai cu ei,,,…si vezi ca ceea ce spui u se face pe majoritatea stadioanelor,,,sunt la intimidare…. lucruri strigate de suporteri (rupel,dai la picioare,ial pe sus)…nenicule peste tot se striga….lasa ca si eu miam luat injuraturi,dar nam patit nimic….

  7. Bei cineva tu vrei sa-mi spui mie ca jucatori din liga a 2 a vin sa joace in liga 5 a Calarasi ? :))))) lasa-te cu astfel de minciuni ca nu crede nimeni asa ceva…am vazut ce jucatori din liga a 2 a sunt la Frasinet :)))