SPORT — 25 octombrie 2013 at 09:45

Curcani – Ciocanesti, amanat!

by

Maine, etapa a 10-a a Ligii Tractoristilor va fi una de nota 10. Din peisaj vor absenta Curcani si Sarulesti, exact echipele care nu trebuiau primite in campionat la inceputul sezonului competitional. Se vor juca doar sase partide, pe stadioane decente, motiv pentru care putem baga mana in foc ca nu se vor inregistra nici un fel de incidente.
In razboiul de la Curcani s-a consumat astazi inca un episod. Tabara Gazu – Enciu a declansat formalitatile de actionare in instanta a AJF Calarasi, Bratu Cataros si Doru Cartan, acesta din urma fiind omul care a decis de unul singur sa mute Viitorul Curcani la Fundulea. Antrenorul Gigel Zamfir – Zamba a fost trimis astazi la Calarasi cu un memoriu prin care cerea ca partida dintre Curcani si Ciocanesti sa nu se dispute, in caz contrar urmand ca vinovatii sa fie trasi la raspundere de catre justitia din Romania.
Speriat, Bratu Cataros, presedintele AJF Calarasi, a hotarat ca meciul de duminica, programat la Fundulea, cu incepere de la ora 14:00, sa nu se mai dispute. Boss-ul de la „Casa Alba” a luat legatura cu Doru Cartan si i-a cerut ca marti sa fie prezent al sedinta Comitetului Executiv al AJF, acolo unde se va lua o decizie in ceea ce priveste viitorul echipei din Curcani. Cartan i-a spus lui Cataros ca nu se va prezenta marti la Calarasi, lucru care l-a infuriat pe Cataros. Ramas singur in acest razboi, presedintele AJF Calarasi pare decis sa aplice regulamentul. Convocarea Comitetului Executiv nu este altceva decat praf in ochi. Mai mult ca sigur, Viitorul Curcani va scapa de Doru Cartan si se va intoarce la Curcani, iar Cataros nu va mai ajunge in fata instantei in acest caz. Asta nu inseamna ca presedintele AJF Calarasi a scapat de probleme. Saptamana viitoare, luand exemplul celor de la Curcani, Dinamo Sarulesti il va actiona in judecata pe Cataros.
 

Comments are closed.