SPORT — 25 octombrie 2013 at 19:29

"Am facut doar ce mi-a zis Cataros"

by

Fiecare tabara implicata in razboiul de la Curcani considera ca are dreptate. O decizie cu privire la viitorul echipei de fotbal se va lua marti, atunci cand va avea loc sedinta Comitetului Executiv al AJF Calarasi. Doru Cartan, cel care a luat singur decizia de a muta Viitorul Curcani la Fundulea, a tinut sa faca unele precizari in aceasta seara. Nemultumit fiind ca Bratu Cataros bate in retragere, finantatorul celor de la Viitorul Curcani a purtat o discutie telefonica cu Sorin Anghel. Dialogul va este prezentat mai jos si demonstreaza ca boss-ul de la „Casa Alba” a ramas singur.
Doru Cartan: Cine ti-a zis ca eu nu vreau sa ma duc la Calarasi marti?
Sorin Anghel: Nu conteaza. Asta este informatia pe care o am eu de la AJF Calarasi. Te-ai razgandit?
Nu m-am razgandit pentru ca nu am spus niciodata ca nu ma duc la Calarasi marti. Nu doar ca ma duc, dar o sa fiu acolo primul, desi nu stie ce treaba am eu acolo. Eu nu am nici o emotie. Echipa este a mea.
Care echipa?
Echipa asta care a jucat pana acum.
Cum se numeste echipa ta? Viitorul Curcani sau Viitorul Sohatu?
Ce conteaza? Este echipa mea, nu mi-o poate lua nimeni. Cei de la Curcani sa fie sanatosi. Eu am facut un contract de comodat cu ei.
Contractul ala nu are nici o valabilitate. Tu ai facut un contract cu un cetatean, Popa Constantin, care ti-a dat tie in folosinta, pe termen nelimitat, stadionul din Curcani. Popa Constantin nu este proprietarul stadionului din Curcani ca sa poata face acest lucru.
Cataros mi-a zis sa fac un contract de comodat cu cei de la Curcani, ca sa ii arat ca pot juca acolo. Eu l-am facut si el l-a acceptat.
E greseala lui Cataros ca l-a acceptat. Contractul ala nu are nici o valoare. E ca si cum eu iti dau tie in folosinta Arena Nationala, care nu e stadionul meu.
Nu e treaba mea. Eu am facut doar ce mi-a zis Cataros. Ai spus ca Viitorul Curcani va scapa de mine si se va intoarce la Curcani. De unde ai tu informatia asta?
Asta e informatia pe care o am eu in acest moment. Vei vedea marti ca nu am gresit. Cataros s-a speriat foarte tare in momentul in care a vazut ca cei de la Curcani il dau in judecata.
Pe mine nu ma sperie.
Cataros s-a speriat si vei vedea ca echipa se va intoarce la Curcani, iar tu vei ramane fara echipa. Oamenii aia de la Curcani nu se joaca. S-au facut presiuni din toate partile.
Daca se va intampla asa ceva, o sa merg si eu mai departe si o sa cer sa se faca dreptate. Nici eu nu o sa stau degeaba. Am vazut ca ai scris despre Filipescu. Mi-am dat seama care e manevra. Cataros, daca a gresit, sa fie demis. Eu nu am absolut nici o vina. M-am dus si i-am spus ca vreau sa joc la Curcani, el a fost de acord.
A fost de acord si cu fuziunea?
Nu a existat nici o fuziune. Eu i-am zis din start ca vreau sa imi spuna cum pot face sa joc la Curcani, dar fara sa fac fuziune cu cei de acolo. El mi-a zis sa depun o cerere de inscriere si un contract de comodat.
Cererea de inscriere este facuta de Viitorul Curcani, cu sediul in Curcani, dar e semnata de tine, in calitate de presedinte. si are stampila Viitorul Sohatu. Asta e problema. Cataros a acceptat in campionat o echipa care nu exista si un contract de comodat intre un cetatean de pe strada si Viitorul Sohatu. 
E treaba lui Cataros. Eu am facut doar ce mi-a zis.
Da, tu ai facut ce ti-a zis Cataros si acum o sa te lase fara echipa.
De ce sa ma lase fara echipa?
Este foarte speriat. El nu are curaj sa riste in astfel de momente. Nu vrea sa fie plimbat prin tribunale. Cei de la Curcani au platit o suma de bani catre AJF Calarasi.
Nu e problema mea. Eu am vorbit cu Zamba si el mi-a spus ca primarul este de acord sa imi dea terenul, ca plateste taxele catre AJF Calarasi, dar cu conditia ca echipa sa poarte si numele Curcani. I-am zis asta lui Cataros si el mi-a zis sa scriu Viitorul Curcani in cererea de inscrie in campionat. Eu nu m-am intalnit niciodata cu Gazu, primarul de la Curcani, dar sunt gata sa le dau banii inapoi numai sa ma lase in pace.
Nu cred ca e chiar asa usor. Oamenii au platit bani din bugetul Primariei si trebuie sa isi justifice cheltuiala.
Nu e treaba mea. Nici nu aveau voie sa faca lucrul acesta. Trebuiau sa ceara sa facem un contract de sponsorizare mai intai.
Nici asa nu se putea. Gazu a fost bine intentionat. El a fost informat ca Viitorul Curcani a aparut din fuziunea intre Viitorul Sohatu si CS Curcani. A crezut ca intre timp se lucreaza si la acte.
Nu s-a facut nici un fel de act. S-a facut doar un contract de comodat.
Ala nu este valabil. E o prostie. Ti-a dat stadionul cineva care nu are nici o calitate. Stadionul trebuia sa ti-l dea proprietarul stadionului.
Cataros a acceptat contractul de comodat.
A facut asta doar ca sa va ia banii…
Eu nu i-am dat nici un ban…
Avea nevoie de echipe care sa cotizeze in bugetul AJF Calarasi. In mod normal, pe voi si pe Sarulesti nu trebuia sa va primeasca in campionat.
De ce? Eu pot sa joc unde vreau.
Poti sa joci unde vrei, de acord, dar trebuie sa faci dovada ca poti juca. Tu ai prezentat un contract de comodat care nu este valabil. Am vazut si eu contractul ala de comodat. Nu are nici o valoare. Apoi, ai inscris in campionat o echipa care nu exista. Exista Viitorul Curcani ca asociatie sportiva sau club sportiv?
Nu exista, asa e, dar Cataros a acceptat. Eu nu am nici o vina, n-are cum sa ma lase fara echipa. Este echipa mea.
Te-a pacalit si pe tine, l-a pacalit si pe Gazu, a crezut ca o sa-i mearga asa la nesfarsit. Nu este prima oara cand inscrie in campionat o echipa care nu exista. Acum i s-a infundat.
Eu vreau sa intelegi ca nu am gresit cu nimic. Am facut doar ce mi s-a spus.
Ai fost sfatuit prost, eu asta cred dupa ce am vazut toate documentele. AJF Calarasi a transferat jucatori la o echipa care nu exista. Bine ca nu i-a dus pe Marte. In prima etapa, ati avut carnete de joc si de la Viitorul Sohatu si de la CS Curcani. Tu ai crezut prea mult in ceea ce spune Cataros, ai crezut ca e nemuritor. Uite ca nu poate intinde coarda la nesfarsit. Primaria Curcani a platit banii catre AJF Calarasi. AJF Calarasi pe numele carei echipe a eliberat factura?
Nu stiu, nu e treaba mea. Pe mine nu ma intereseaza ce au facut ei.
Conteaza foarte mult. Dar discutam degeaba acum. Eu ti-am zis ce cred eu dupa ce am vazut documentele, am inteles si punctul tau de vedere, te-ai increzut in Cataros, dar nu se ajungea in situatia asta daca nu luai echipa de la Curcani.
Este echipa mea…
Le-ai folosit stadionul si le-ai cheltuit banii…
Asa ne-am inteles la inceputul campionatului.
Era frumos sa le spui ca nu mai vrei sa joci la Curcani.
Sa fie sanatosi. Eu nu raman fara echipa.
Nu te lasa Cataros fara echipa, te-a ajutat intotdeauna. Viitorul Curcani ramane la Curcani, iar pe tine sa lasa sa joci pe programarea lui Dinamo Sarulesti. Asa va inchide gura la toti.
E bine si asa, dar sa raman eu cu punctele de la Curcani.
Eee, tu ramai cu un punct, ala pe care il are acum Dinamo Sarulesti.
Nu-mi convine.
Am glumit. M-am jucat un pic de-a Bratu Cataros cu tine! Bafta marti, dar nu cred ca o sa fie o zi norocoasa pentru tine.

No Comments

  1. D-le Cartan asa iti trebuie cand ti se pare ca poti face tot ce vrei cu bani si intelegeri pe ascuns, rusine sa va fie.
    Dintre CS Curcani (retrogradata) si Viitorul Sohatu rezulta a treia echipa Viitorul Curcani echipa recunoscuta doar de AJF Calarasi peste legislatia in vigoare.
    Decizia corecta ar fi ca Viitorul Plataresti si/sau CS Fortuna Tamadau sa revina in campionatul ligii a IV-a pentru ca documentele de constituire ale acestor echipe sunt uin regula. Isi asuma cineva asa ceva?

  2. ce finantator e asta ma, daca nu a dat nici un ban la echipa, asta e copos al calarasului .Ia pacalit pe astia de la curcani sa platesca tot si el e finantator …tare