SPORT — 24 octombrie 2013 at 18:12

Dinamo Sarulesti a ramas pe bara

by

Boala lunga inseamna moarte sigura. Dinamo Sarulesti nu a fost programata in etapa a 10-a a Ligii Tractoristilor. Masura a fost luata de catre Bratu Cataros, presedintele AJF Calarasi considerand ca formatia condusa de catre Marian Cautis nu isi poate disputa meciurile de pe teren propriu la Sandulita. Dinamovistilor li s-a cerut sa aleaga un alt stadion pe care isi vor disputa meciul cu Rapid Ulmeni, insa cei de la Sarulesti au refuzat sa joace altundeva decat la Sandulita.
Dinamo Sarulesti a primit din partea AJF Calarasi un proces verbal care demonstreaza cat de habarnist este Bratu Cataros. Procesul verbal are stampila forului condus de catre Bratu Cataros, dar nu este semnat de nici un reprezentant al AJF Calarasi. Astfel, documentul este nul si nu reprezinta altceva decat un abuz al lui Bratu Cataros impotriva dinamovistilor. Reprezentantii Jandarmeriei si cei ai Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta au fost singurii care au semnat documentul asa cum prevede regulamentul. Procesul verbal nu contine numele persoanei ce a reprezentat AJF Calarasi in momentul in care s-a constatat ca terenul de la Sandulita nu poate fi omologat.
MARI 1 001
La Sarulesti a ajuns un document pe care nimeni de la Calarasi nu si-l asuma. Asta nu impiedica pe reprezentantii lui Dinamo sa actioneze in instanta AJF Calarasi. „Am vorbit cu domnul primar si ne-a zis sa ii dam in judecata. Asa vom face pentru ca nu avem de ales. Noi le-am zis foarte clar ca vrem sa jucam la Sandulita. Cu Radovanu am jucat acolo si nu au fost probleme”, a spus presedintele Marian Cautis.
„Si-au batut joc de noi. Au stampilat un document, dar nu l-au semnat. Nu valoreaza nimic. Vom merge cu ei pana in panzele albe. Asta nu este altceva decat o razbunare din partea lui Cataros. Mi-a zis cu gura lui ca face asta doar pentru ca am prezentat situatia la FRF. O sa-l purtam prin tribunale de acum inainte pana cand o sa scapam fotbalul calarasean de abuzurile lui. Ne-am saturat sa fim luati de prosti. Noi am spus de la inceput ca nu avem posibilitatea sa jucam in alta parte, dar Cataros a zis ca nu e nici o problema. Ne-a luat banii si acum nu ne mai lasa in Liga Tractoristilor. Trebuia sa ne lase asa cum am cerut noi, sa jucam la Onoare”, a spus delegatul Florin Dumitru. Daca Dinamo Sarulesti va fi exclusa din campionat inainte de finalul turului, toate rezultatele sale vor fi anulate. In aceasta situatie, cei mai avantajati sunt cei de la Radovanu, singura echipa care nu a castigat impotriva dinamovistilor.
MARI 2 001
Liga Tractoristilor, etapa a 10-a, sambata, 26 septembrie, ora 15:00
Avantul Dor Marunt – Agricola Borcea
Arbitri: Andrei Stan – Valentin Barza, Lucian Andrei.
Unirea Manastirea – Inainte Modelu
Arbitri: Ionel Ivanciu – Valentin Voinea, Razvan Ilie.
Viitorul Curcani – Dunarea Ciocanesti (se disputa duminica, 27 octombrie, ora 14:00, la Fundulea)
Arbitri: Virgil Valeanu – Noni Sterea, Tudor Miron.
Victoria Chirnogi – Steaua Radovanu
Arbitri: Ionel Radulescu – Catalin Ion, Tiberiu Lungu.
Victoria Lehliu Gara – CSM Oltenita
Arbitri: Cristian Andrei – Catalin Ionita, Ionel Batan.
Progresul Fundulea – Victoria Dragos Voda
Arbitri: Gabriel Bondoc – Cristian Birman, Alin Mogodici.
Dunarea Gradistea – Venus Independenta
Arbitri: Cristi Coman – Mihai Draganescu, Cristian Caraion.
Rapid Ulmeni sta.

No Comments

  1. Pai ar trebui sa ii dea in judecata si pe cei de la Directia de Sanatate pentru ca nici ei nu au semnat; daca erau toate stampilele si semnaturile pe procesrul verbal si lipsea doar stampila AJF-ului atunci aveau castig de cauza, pana una alta…..jucati cu juniorii pentru ca joaca mult mai curat 😉