Special — 24 octombrie 2013 at 08:10

Cartile sunt facute! Cataros – out!

by

Lovitura de teatru in lumea fotbalului calarasean. Bratu Cataros nu mai are absolut nici o sansa de a continua in fruntea Asociatiei Judetene de Fotbal Calarasi. Cei care vor candida impotriva sa la iarna promit sa-l spulbere. George Coman, Doru Dinca, Nicolae Eftene, Bogdan Leu si Gheorghe Petrache si-au anuntat intentia de a-l debarca pe Cataros. In ring a aparut recent inca un nume greu, Nelu Tatu.
Presedintele celor de la Spicul Valcelele si-a recunoscut bunele intentii si urmeaza sa fie sprijinit in campania electorala – atentie!!! – de catre PNL. Tatu este consilierul deputatului Vasile Iliuta, care a batut palma cu Raducu Filipescu si va trece in tabara liberalilor calaraseni. La alegerile locale din 2016, lui Iliuta i se va face culoar spre fotoliul de presedinte al Consiliului Judetean Calarasi, Filipescu urmand sa candideze pentru functia de senator. Nu este singura schimbare ce se va petrece pe Borcea. Inca de pe acum se vehiculeaza ideea ca Viorel Ivanciu va candida pentru functia de primar al Calarasiului, Daniel Dragulin, actualul edil, urmand sa se lupte pentru un loc in Camera Deputatilor.
Intalnirile dintre Filipescu si Iliuta sunt tot mai dese, iar de la ele nu lipseste nici Nelu Tatu. Constienti ca fotbalul calarasean se indreapta intr-o directie gresita atata timp cat in fruntea AJF Calarasi se afla Bratu Cataros, cei doi politicieni au stabilit impreuna sa-l propulseze pe Nelu Tatu, fost conducator la Dunarea Calarasi, in functia de presedintele al forului fotbalistic judetean. Drept urmare, cartile sunt deja facute, iar Cataros si Nita Miron au inceput sa-si numere deja zilele pe care le mai au de stat la „Casa Alba”.

No Comments

  1. Am rezerve.

  2. in sfarsit se va face ceva bun si pentru fotbalul calarasean
    domnul tatu este un om deosebit care vsa face curatire la albitraj