Special — 23 octombrie 2013 at 13:20

Tragedie in Liga Tractoristilor!

by

Un tânăr de 25 de ani din Capitala s-a stins aseară sub ochii prietenilor. Băiatul juca fotbal pe un teren privat din Ghencea când i s-a făcut rău şi a leşinat. Speriaţi, prietenii au sunat la 112. Numele acestuia este Daniel Gheorghe, a fost junior la Dinamo si a evoluat si la cateva echipe din Liga Tractoristilor.
Debutul in fotbalul calarasean si l-a facut la Spicul Roseti, acolo unde a fost adus de catre Marius Paun, antrenor acum la centrul de copii si juniori al Dunarii Eleven. „Nu-mi vine sa cred ca s-a putut intampla asa ceva. Era un baiat foarte linistit. N-am avut nici un fel de probleme cu el. L-am adus la Roseti la rugamintea lui Marian Deacu, fost jucator la Calarasi”, a povestit Paun.
De la Roseti, Gheorghe a plecat la Independenta, acolo unde, potrivit unor apropiati ai echipei, ar fi prezentat probleme de natura medicala. La un meci contra rivalilor de la Modelu, jucatorul a lesinat pe terenul de joc. Ultima formatie din Liga Tractoristilor la care a fost legitimat este Victoria Dragos Voda. „A fost jucatorul nostru, dar anul trecut s-a imbolnavit de hepatita si nu a mai venit. M-a anuntat acum cateva saptamani ca vrea sa joace din nou la noi, dar uite ca n-a mai apucat”, a spus Silviu Moldoveanu.
Click aici pentru mai multe amanunte!
 

No Comments

  1. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace era un jucator foarte talentat imi pare nespus de rau de tragedia acestui baiat si a familiei lui pacat vreau sa transmit condoleante familiei Dumnezeu sa-l ierte.

  2. silviu moldoveanu

    Dumnezeu a fost inca odata nedrept si aluat la el un suflet bun ,, un baiat cu mult caracter si bun simt PIERDEREA TA DANI NE LASA UN GOL IMENS IN INIMILE NOASTRE.NU TE VOM UITA NICIODATA .DUMNEZEU SA L ODIHNEASCA IN PACE .CONDOLEANTE FAMILIEI SI CELOR CARE IL IUBESC PE DANI. .

  3. Dumnezeu sa-l odihneasca!

  4. Ar fi frumos ca la meciurile ce vor avea loc la sfarsitul acestei saptamani sa se pastreze un moment de reculegere in memoria acestuia baiat. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!