Special — 23 octombrie 2013 at 01:50

Secretele Ligii Tractoristilor

by

Rugat la finalul jocului cu Gloria Popesti Leordeni, scor 2-1, sa evidentieze cei mai buni oameni de pe teren, antrenorul Dunarii Eleven a spus ca fotbalul este un sport de echipa, motiv pentru care trebuie sa remarce intreaga brigada de arbitri. In cele ce urmeaza va prezentam, sub forma unui pamflet, cele mai importante evenimente din fotbalul calarasean.
– Daca nu vor fi lasati sa joace meciul cu Rapid Ulmeni pe tapsanul din Sandulita, jucatorii de la Dinamo Sarulesti vor iesi la incalzire cu tricouri imprimate pe piept cu mesajul Free Sarulesti!
– Mircea Brandusa sustine ca Bratu Cataros vrea sa organizeze un referendum pentru a-l putea demite pe Daniel Stefan – Gascanu, seful arbitrilor calaraseni. Free Gascanu!
– Pentru a-l putea demite pe Daniel Stefan – Gascanu, seful arbitrilor calaraseni, Bratu Cataros are nevoie si de avizul Parlamentului. Free Gascanu!
– Arbitrajul calarasean are nevoie de o schimbare. Mircea Brandusa ar fi cel mai bun presedinte, iar Ion Fenghea un vicepresedinte de lux. Free Gascanu!
– Jucatorii de la Borussia Dor Marunt au promis ca vor bate la meciul cu Borcea. Macar arbitrul! Free Gascanu!
– Dat afara de la CFR Cluj dupa numai cateva zile, Gabriel Tamas s-a propus la Victoria Chirnogi, dar a fost refuzat. „Le-a baut horinca alora de la Cluj-Napoca in numai cateva zile. Daca vine la noi, ne lasa tot satul fara vin in numai doua zile. Este un transfer foarte periculos”, sustine primarul Irinel Roman. Free Chirnogi!
– Afland ca Gabriel Tamas a fost refuzat de catre Victoria Chirnogi, Gheorghe Uleia, i-a facut o oferta fundasului. „Tuica noastre nu e la fel de tare ca horinca de la Cluj, dar tot e ceva. Decat treaz si fara echipa, mai bine beat cu tuica si fundas central la Ulmeni. Cred ca vom ajunge la o intelegere cu jucatorul. S-a aratat foarte interesat de proiectul nostru atunci cand i-am spus ca noi suntem furnizorii oficiali de tuica ai AJF Calarasi”, a declarat primarul comunei Ulmeni. Free Rapid!
– Gabriel Tamas vrea sa candideze la sefia AJF Calarasi. Misiune imposibila. Chiar daca bea foarte mult, Tamas nu poate sa-i ia locul lui Bratu Cataros. Free AJF Calarasi!
– Gabriel Tamas a anuntat ca va mai juca fotbal doar intr-o linie de fund care sa ii cuprinda pe Cataros, Dobrin si Nita Miron! Free Tuica!
– Microbistii au crezut ca Romania a picat la baraj cu Greaca, altfel nu se explica de unde atata entuziasm. Free Rio!
 

No Comments

  1. Sorine mai lasat fara cuvinte , pentru asta te respect mult !!!!
    :))))