SPORT — 23 octombrie 2013 at 12:52

Curcani a ramas fara echipa

by

Rezultatele sub asteptari din prima parte a turului au facut ca Viitorul Curcani sa sufere un soc in aceasta saptamana. Finantatorul Doru Cartan a luat decizia de a-l demite pe antrenorul Gigel Zamfir – Zamba si de a muta echipa in alta localitate. Meciul din etapa a 10-a, impotriva celor de la Dunarea Ciocanest,i se va disputa duminica, 27 octombrie, cu incepere de la ora 15:00, la Fundulea.
Viitorul Curcani a aparut in Liga Tractoristilor in vara acestui an. Viitorul Sohatu, formatie finantata de Doru Cartan, nu a primit acceptul AJF Calarasi de a disputa meciurile de pe teren propriu la Sohatu si s-a mutat la Curcani, unde a avut parte de sprijinul primarului Aurel Gazu, care s-a oferit sa suporte toate cheltuielile de organizare ale jocurile de pe teren propriu, taxele catre AJF Calarasi, transportul si baremul arbitrilor. Cartan a adus la echipa o serie de jucatori importanti care au evoluat la Sohatu, carora li s-au adaugat o parte dintre jucatorii care au fost in sezonul trecut la CS Curcani, formatie care a retrogradat in Categoria Remorca.
In timp, dragostea dintre cele doua tabere a disparut, iar la echipa au aparut disensiuni. Dupa meciul de sambata, de la Radovanu, scor 4-1, o parte din jucatorii ajunsi la Viitorul Curcani pe filiera Sohatu au anuntat ca nu vor sa se mai prezinte la echipa si au cerut sa li se dea carnetele de joc. Zamba a fost de acord cu acest lucru, insa astazi, cand a mers la AJF Calarasi pentru a legitima cativa jucatori noi, a avut un soc. „M-am dus sa legitimez trei baieti pentru ca stiam ca la meciul cu Ciocanesti nu vor mai veni unii dintre baietii care mi-au cerut legitimatiile la finalul jocului de la Radovanu. Bratu Cataros mi-a zis ca n-am pe cine sa legitimez pentru ca noi, la Curcani, nu mai avem echipa. Credeam ca nu inteleg. Nu stiam ce vorbeste. Si mi-a explicat ca Doru Cartan si-a luat echipa si a plecat de la Curcani. Nu se poate asa ceva. Primaria Curcani a suportat toate cheltuielile de la inceputul campionatului si pana acum, iar Cartan sustine ca echipa este a lui. Avem si un contract de comodat, semnat la Calarasi. Acolo scrie ca toate deciziile le ia primarul de la Curcani”, a declarat Zamba, care a marturisit ca nu a incercat sa ia legatura telefonic cu Doru Cartan.
Primarul comunei Curcani, Aurel Gazu, sustine ca maine va rezolva problema. „Eu nu ma duc la fotbal. Nu imi place. Dar asta nu inseamna ca daca nu imi place mie fotbalul noi nu trebuie sa avem echipa de fotbal in comuna. Am platit totul catre AJF Calarasi, iar astazi am aflat ca am ramas fara echipa. Am incercat sa iau legatura cu domnul Cartan, dar nu mi-a raspuns la telefon. Probabil ca este ocupat. Maine ma voi ocupa doar de aceasta problema. Il voi suna din nou, voi lua legatura si cu domnul Cataros. Domnul Cartan poate sa isi ia echipa si sa plece cu ea in America, dar era civilizat sa ne spuna si noua acest lucru. Daca nu mai joaca la Curcani, noi trebuie sa ne primim inapoi toti banii pe care i-am cheltuit pana acum”, a declarat Gazu.
Necautat de Zamba si negasit de Gazu, Doru Cartan a explicat pentru www.sportcalarasean.ro care este punctul sau de vedere. „Am hotarat sa nu mai joc la Curcani pentru ca acolo este terenul foarte prost. Avem sase jucatori accidentati din cauza gropilor de pe teren. Jucatorii nu vor sa mai vina la echipa in conditiile astea. Viitorul Curcani este echipa mea, este aceeasi echipa ca Viitorul Sohatu, are aceleasi acte, doar ca a jucat pana acum la Curcani. A fost datoria primarului de la Curcani sa plateasca toate taxele pentru ca asa ne-am inteles. L-am pus antrenor pe Zamba la inceputul campionatul, dar ieri l-am demis. Cand nu sunt rezultate, pica antrenorul. La inceputul campionatului eu nu aveam unde sa joc, am fost la Curcani, m-am inteles cu cei de acolo, ca ei sa suporte toate cheltuielile de organizare. A fost si dorinta lor de a avea echipa in localitate, sa se mandreasca si eu cu ceva.”

No Comments

  1. pai cum ma cartane nu erai tu ala mare si tare? un profitor de doi lei care nu are 5 bani inbuzunar si nici fotbal nu stie. afara bai umflatule!