SPORT — 22 octombrie 2013 at 09:09

Oferte pentru Mitrea si Saulescu

by

CSM Bucuresti, lanterna rosie a Ligii Nationale de handbal masculin, incearca in aceasta perioada de pauza competitionala sa realizeze cateva transferuri care sa schimbe total jocul formatiei din Capitala. Bucurestenii si-au rezolvat problemele financiare si sustin ca ar putea suporta salariile a cinci jucatori de valoare.
Pentru ca handbalistii de la echipele cu pretentii din prima liga nu se inghesuie sa evolueze subt comanda lui Robert Licu, presedintele Cornel Otelea si-a indreptat atentia catre jucatori de la HC Vaslui si CSM Calarasi. Din vestiarul lui Sabin Dacau, bucurestenii si-i doresc pe Adrian Mitrea, extrema stanga care in sezonul trecut a evoluat in Cupa EHF cu Bucovina Suceava, si pe   Ionut Saulescu, conducator de joc care in stagiunea precedenta a fost legitimat la Dinamo Bucuresti.
Transferurile nu sunt tocmai usor de realizat. Pentru a putea pleca la Bucuresti, cei doi handbalisti trebuie sa achite cate 5.000 de euro, reprezentand clauza de reziliere a contractului cu CSM Calarasi. Formatia din Capitala nu este dispusa la o astfel de cheltuiala, iar jucatorii nu par nici ei dispusi sa plateasca aceasta suma care echivaleaza cu salariile lor pe doua luni. Asta nu inseamna ca cele doua mutari sunt imposibil de realizat.
In Liga Nationala, se pot face transferuri oricand, de la inceputul campionatului pana in luna ianuarie. Daca CSM Calarasi nu va castiga meciul de la Vaslui, programat la 28 noiembrie, Mitrea si Saulescu vor pleca, mai mult ca sigur la CSM Bucuresti. Atunci insa, oferta celor din Capitala nu va mai fi la fel de consistenta ca acum. Bucurestenii vizeaza si trei jucatori de la HC Vaslui. Moldovenii si-au reluat de ieri antrenamentele, in vreme ce calarasenii sunt liberi pana maine seara. Cele doua rivale se afla acum in cautarea unor meciuri amicale tari, in compania unor formatii din Liga Nationala.
Antrenorul calarasenilor, Sabin Dacau, este de parere ca nu se pune problema ca vreunul din handbalistii pe care ii are in acest moment la dispozitie sa plece la CSM Bucuresti. „Nu cred ca se pune problema unui transfer in aceasta perioada. Eu am vorbit cu jucatorii ieri, i-am sunat pe toti si i-am intrebat cum se simt, care este starea lor de sanatate. Nu mi-a zis nici unul dintre ei ca are vreo oferta de la CSM Bucuresti. Eu sper sa ramanem cu aceeasi jucatori, dar se poate intampla orice. Imi doresc sa tinem acelasi grup si sper sa nu apara probleme”, a precizat tehnicianul.

Comments are closed.